2777
2789

اگ عروسی کسی ک واجب نیست اونجا حضور داشته باشم نمیرم . شوهر اون خانم دایی بچه محسوب میشه بنظره من زشته حتی اگ زشت هم نباشه ادم چجوری دلش میاد بره مجلسی ؟ من نوه‌ی پدرم فوت کردن هفت سالش بود متاسفانه مراسم عقد پسر‌عمه‌ خودم سه روز بعدش بود نتونستیم لغوش کنیم خیلی شرمنده شدییم

ما ها خیرو شر رو در کنار هم قبول داریم دو سال پیش سومین روز مرگ عموم مصادف بود با جشن نوه عموی دیگم ...

اشتباه کردن 

شما احتمالا داغ جوون ندیدین که از ته قلب اتیش بگیرین 

ما از شادی بقیه ناراحت نمیشیم 

ولی داداش من اگر نبود پسر همین عموم سر یه جریان فوت میشد من این عمومو از ته دل دوسش داشتیم 

ولی متاسفانه اینطوری قلبمون به اتیش کشیده شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگ عروسی کسی ک واجب نیست اونجا حضور داشته باشم نمیرم . شوهر اون خانم دایی بچه محسوب میشه بنظره من زش ...

مرسی که درک کردین 

از همین سوختیم که چطوری دلشون اومد 

همین خانم وقتی برادر زاده خودش فوت کرد بعد ۷ ماه عروسی یه فامیلی که خیلی بهشون نزدیک بود نه خودش رفت نه گذاشت شوهرش بره 

ولی برای داداش من اینطوری کرد

حرمت خانوادمو نگه نداشت

البته خانواده همسر من انقدر بی معرفتی کردن توی این سالها، هیچ توقعی بیش از این نداشتم ازشون

حسی که دارین درکش میکنم

واقعا نمیدونم چی بگم 

ای کاش می فهمیدن درک می کردن داغ جوون چیه 

مرسی که درک کردین از همین سوختیم که چطوری دلشون اومد همین خانم وقتی برادر زاده خودش فوت کرد بعد ۷ ما ...

خدا به دلتون صبر بده داغ عزیز چ جوون باشه چ پیر سخته خیلی سخته اصلن نمیشه تصور کرد خانواده اون ادم چ زجری دارن میکشن . ب قولی حلوا اگ برا عزیز خود ادم نباشه ب دهنش شیرین میاد ولی امان اگ حلوای عزیزتو بخوری . هعی

دلیلی نداره واکنش نشون بدم.... چه اشکالی داره مگه

من الان پیامارو دیدم متوجه شدم برادر جوونتون به رحمت خدا رفته خدا برادرتون رو رحمت کنه روحش شاد. 

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

اشتباه کردن شما احتمالا داغ جوون ندیدین که از ته قلب اتیش بگیرین ما از شادی بقیه ناراحت نمیشیم ولی د ...

قبول دارم شزایط خیلی سختیه خدا صبرتون بده

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.