2777
2789
عنوان

ایکاش یه دختر بودم با این ویژگی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1928 بازدید | 149 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ظاهریلاغر و مینمیال و سفید پوست با خط شکمموهای شلاقی و بلند مشکی و سالمپوست سفید و صاف و بدون مشکلدم ...

افررررین دقیقاً آرزوهای من 🥲 البته پوست سفید واسم مهم نیست ، گندمی هم خیلی زیباست

چشما و ابرو ها و موهای مشکی مشکی مشکی و موهایی که به لطف ادمی درستی که وارد زندگیم شده و مراقبمه بالاخره دارن بلند میشن..

بینی نوک بالا

لبای برجسته که رنگشون همیشه سرخه
پوست گندمی...
قد 170
وزن 70
در زمره ی ادمای خوشگل و خوش اندام قرار میگیرم
میخواستم دستای ظریف و کمر خیلی خیلی خیلی باریک داشتم...
میخواستم پوستم سفید بود
میخواستم خانوادم میپذیرفتنم
میخواستم انقد نگران نباشم
میخواستم مشکل تمرکز کردن نداشته باشم
میخواستم اعتماد به نفس بیشتری داشته باشم..

𝓣𝓱𝓮 𝓵𝓮𝓼𝓼 𝔂𝓸𝓾 𝓬𝓪𝓻𝓮, 𝓽𝓱𝓮 𝓱𝓪𝓹𝓹𝓲𝓮𝓻 𝔂𝓸𝓾 𝓪𝓻𝓮
استارتر ولی دور از شوخی من اینجوریم ولی کاش یکم معمولی تر بودم،اصلا یه شکل دیگه بودم،ولی یه چیزای دی ...

پروفایلت خیلی بامزه است 😹😹😹😹😹😹

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
من فقط وزنم مشکل داره بالاست امشب خیلی تو خودمم اصلا با خودم حال نمیکنم فعلا تا تابستونم شرایط باشگا ...

خیلی راحت میشه وزن آورد پایین 🥲

فقط رژیم بگیر و روزی یک ساعت ورزش کن ، لازم نیست حتما باشگاه باشه

دلم میخواد مثل حضرت سلیمان یا داوود یا  حضرت موسی بشم 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
موهاتو مشکی کنب پوستت برس ب موهات برس تا پر پشت بشن تقویت بشنی قد ک اونم ملاک نی

موهام و پوستم خیلی میرسم ، باز پوستم بد نیست ولی موهام داغونن🥲🤦🏻‍♀️ قد خیلی اذیتم می‌کنه