2777
2789
عنوان

ایکاش یه دختر بودم با این ویژگی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1860 بازدید | 149 پست
من عمه هام همشون سک.سی و تو پرن سینه ها باسناشون خیلییی بزرگه😂😂😂در حد اونا بزرگ نیس ولی خب بازم ن ...

اوکی ..باز خداتو شکر کن ..مثل من صاف نیستی 😁

سلام دوستای خوبم ...دوستانی ک مجردن سنشونم بالا رفته اصلا نگران نباشید خدا بفکرتونو .فقط از درگاه خدا نا امید نشید ...منم یکی مثل شما بودم ..تو یکی از این تاپیک ها ی خانمی بهم گفت چله سوره تکویر بخون ..خوندم خداروشکر معجزه شد واسم چندتا خواستگار خوب  پیدا شد ..فقط خانوادم حسوده نمیزاره ...فقط دعا کنید خانوادم راضی بشه نامزد کنم چون با یکیش اوکی شدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینطور 🥲دوست داشتم قد ۱۶۷ -۱۶۵ وزن ۵۳ باشم موهای پر پشت و سالم

امیدوارم خیلیییی زود حداقل ب وزن دلخواهمون برسیم ..ب حق ابروی زهرا🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼

سلام دوستای خوبم ...دوستانی ک مجردن سنشونم بالا رفته اصلا نگران نباشید خدا بفکرتونو .فقط از درگاه خدا نا امید نشید ...منم یکی مثل شما بودم ..تو یکی از این تاپیک ها ی خانمی بهم گفت چله سوره تکویر بخون ..خوندم خداروشکر معجزه شد واسم چندتا خواستگار خوب  پیدا شد ..فقط خانوادم حسوده نمیزاره ...فقط دعا کنید خانوادم راضی بشه نامزد کنم چون با یکیش اوکی شدم 

وزنت خیلی خوبه ، متناسبی

ن اجی صافه صافم ..دوس دارم توپر باشم ..۵۸ اینا 

اوکی ..باز خداتو شکر کن ..مثل من صاف نیستی 😁

جدی صافی هم قشنگه هااا😅

الان راحت باش وقتی شوهر کنی بچه دار شی تیپت بهم نمیخوره

سینه هات و باسنت ب اندامت میخورن..

😅

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

همینی که هستم دلم نمی‌خواد ذره ای تغییر میکردم تو هیچی فقط ژن چاقی نداشتم 😆😆😆

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
عزیزم ب سلامتی موفق بشی همون چیزی ک دوس داری💗😊😊اره دانشگاه هم خوبه اصن مث مدرسه نیس اصلاااا😅

مرسی گلم 😍😍خب خدارو شکر انگیزه گرفتم اصلا 😁😂همچنین گلم شما هم موفق باشی

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

ظاهری

لاغر و مینمیال و سفید پوست با خط شکم

موهای شلاقی و بلند مشکی و سالم

پوست سفید و صاف و بدون مشکل

دماغ و لب دهان متناسب و قشنگ

چشم های مشکی جسور و ابروهای پهن متناسب با اجزای صورت

اخلاقی

با اعتمادبنفس و عذت نفس و باهوش و سرد و ساکت و پرانرژی و جذاب

اجتماعی

موقعیت اجتماعی خوبی

مجرد

دارای خانواده کم جمعیت و مرفح

مالی

مستقل و دارای شغل پول ساز 

یه واحد اپارتمان لاکچری ویو برج های شهر و تمام شیشه

یه ماشین خوب

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...