2777
2789
عنوان

آیا میتونه نشانه دوقطبی بودن باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 23 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه میخوای ببینی کسی دو قطبیه یه مدت زمان بزار بشناسش 

من با این دوستم چند ساله در ارتباطم 

وقت هایی بود که طوری رفتار میکرد که میگفتم ازم متنفره 

یه وقتایی طوری ازم تعریف میکرد و گرم میگرفت که من احساس میکردم با دو تا ادم متفاوت در ارتباطم

کاربری دست 98348نفره

دوستتون از اول اینجوری بود یا یه دفه علائم نشون داد؟

نه من حدودا سه ساله که میشناسمش 

میدونستم تروما زیاد داشته و ممکنه ادم عادی ای نباشه اما دو قطبی بودنش رو به وضوح از 6 ماه پیش دیدم و فهمیدم دو قطبی خفیف داره

قبلش علائمی نداشت

کاربری دست 98348نفره

اگه میخوای ببینی کسی دو قطبیه یه مدت زمان بزار بشناسش من با این دوستم چند ساله در ارتباطم وقت هایی ب ...

حالا اون زمانا واقعا متنفر میشده ازت یا اینجوری فکر میکردی؟

حالا اون زمانا واقعا متنفر میشده ازت یا اینجوری فکر میکردی؟

خود گفت که لازمه درکش کنم و تو اون طور مواقع واقعا حوصله منو نداره اما ازم متنفر هم نیست و ارزش قائله برام

منم سعی میکنم بهش بفهمونم که میتونه روی من حساب کنه وقتی وارد فاز افسردگیش میشه ولی دیگه پیگیرش نمیشم تا خودش پیام بده مثلا ممکنه یه ماه در ارتباط نباشیم

کاربری دست 98348نفره