خوشگل____خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1472 عنوان از سیاست هاتون بگید 118 بازدید | 29 پست تو دوران نامزدی و ازدواج چه سیاست هایی به درد میخوره؟؟ دیروز | 20:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 4361 سیاست هامو رو کردمگفتن دختره سلیطسو توهین کردناز خط قرمزم گذشتناز روشون گذشتم از پسرشون گذشتم کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خوشگل____خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1472 سیاست هامو رو کردمگفتن دختره سلیطسو توهین کردناز خط قرمزم گذشتناز روشون گذشتم از پسرشون گذشتم طلاق گرفتین؟
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 4361 طلاق گرفتین؟ نه نشون بودیم رل بودیم نشون شدیمقرار شد ۱۰/۱۰ عقد کنیم ک خداروشکر ریدم بهشون کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خوشگل____خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1472 نه نشون بودیم رل بودیم نشون شدیمقرار شد ۱۰/۱۰ عقد کنیم ک خداروشکر ریدم بهشون من جدا شدم عزیزم ۲۴سالمه
خوشگل____خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1472 نه نشون بودیم رل بودیم نشون شدیمقرار شد ۱۰/۱۰ عقد کنیم ک خداروشکر ریدم بهشون چیکار کردی مگه؟؟؟
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 4361 من جدا شدم عزیزم ۲۴سالمه خداروشکر که تمم شد همه چیارامش ما مهم تره نه؟ کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خوشگل____خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1472 خداروشکر که تمم شد همه چیارامش ما مهم تره نه؟ اره بخدااا ببین فقط از یه چی ترس دارم میگم نکنه ازدواج نکنم ؟؟؟؟؟
آییییناز عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2117 دقیقااا😐👌 این سیاست بعد ۱۵سال زندگی بود رو هوانگفتم😃😃🤗فقط دوری هرچی نری ارامش داری سالی یه بارمیرم روز مادر هم نمیرم😎😁
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 4361 چیکار کردی مگه؟؟؟ توهین نکردم با پنبه سربریدمولی خبخداروشکر میکنمالبته دیروز تمم کردیما کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خوشگل____خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1472 این سیاست بعد ۱۵سال زندگی بود رو هوانگفتم😃😃🤗فقط دوری هرچی نری ارامش داری سالی یه بارمیرم روز مادر ... بهترین کااار
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 9946 نمیدانم والابچگونه حرف میزنم آروم میشه😂 هرچی میخوام انجام میدهکلا لوس و نازنازی دوس دارههیچ وقت فکرشم نمیکردم برا ی پسر خودمو لوس کنم آدمهایموقتیهمیشهدرسهایدائمیبهتمیدن...🤍 . . . . . . 🏋🏻♀️🏊🏻♀️🏇🏻🚵👩👧👩🏻❤️💋👨🏻🌱🐈⬛☕️🎶🧘🏻♀️🍕🛒🫶🏻
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 4361 اره بخدااا ببین فقط از یه چی ترس دارم میگم نکنه ازدواج نکنم ؟؟؟؟؟ نه جانم چرا ازدواج نکنیمنم ۲۰ ساللمهخیلیم موقعیت های خوب میاد برات کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون