2777
2789

سیاست هامو رو کردم

گفتن دختره سلیطس

و توهین کردن

از خط قرمزم گذشتن

از روشون گذشتم از پسرشون گذشتم 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق گرفتین؟

نه نشون بودیم رل بودیم نشون شدیم

قرار شد ۱۰/۱۰ عقد کنیم ک خداروشکر ریدم بهشون

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
من جدا شدم عزیزم ۲۴سالمه

خداروشکر که تمم شد همه چی

ارامش ما مهم تره نه؟

چیکار کردی مگه؟؟؟

توهین نکردم با پنبه سربریدم

ولی خب

خداروشکر میکنم

البته دیروز تمم کردیما

نمیدانم والا

بچگونه حرف میزنم آروم میشه😂 هرچی میخوام انجام میده

کلا لوس و نازنازی دوس داره

هیچ وقت فکرشم نمیکردم برا ی پسر خودمو لوس کنم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
اره بخدااا ببین فقط از یه چی ترس دارم میگم نکنه ازدواج نکنم ؟؟؟؟؟

نه جانم چرا ازدواج نکنی

منم ۲۰ ساللمه

خیلیم موقعیت های خوب میاد برات