2777
2789
من تا یه ماه پیش عین لبو میشدم فشارم میرف رو ۱۵ اعصابم خورد میشد. ولی فهمیدم ک اگه تلاش کنم آیندمو ب ...

زندگی با خانواده خیلییییی سخته

هرکسی لیاقت توجه نداره !
این کارو نمیکنهخیلی مهربون و دلسوزه‌درسته عصبی میشه ولی میدونم که ته دلش هیچی نیستبقول خودش درسته ما ...

درسته. ولی بعضی مادرا خیلییی بدن عین دشمنن

من عصبی شدم از دستش

هرکسی لیاقت توجه نداره !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامان من خیلی بدتر ازین چیزاست خیلی اینجا درد و دل کردم یکم سبک شدم طی چند سال اما رفتارش جوری شده م ...

زندگی با همچین مادری از مرگ هم بدتره..

هرکسی لیاقت توجه نداره !
درسته. ولی بعضی مادرا خیلییی بدن عین دشمننمن عصبی شدم از دستش

من پدرم از دشمنم بدتره😂برام مهم نیست

خداروشکر با مامانم زندگی میکنم نمیبینم پدرمو

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
مامان من اینجور بود جوابشم میدادی میگفت ببینید چ زبونشم درازه بابامو مینداخت بجونم فقط ازش فرار کن

کجا برم فرار کنم. دلم مرگ میخاد فقط

هرکسی لیاقت توجه نداره !
کجا برم فرار کنم. دلم مرگ میخاد فقط

چندسالته 

حالا گیرش رو چیه

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

قدر مادرتو بدون

حتما

دعا کن براش مامانم خیلی مریضی داره

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
۱۷ سالمه. سر هر چیز کوچیکی دعوا میکنه اعصابمو خراب میکنه همش ارزوی مرگ و مرض برام میکنه.

بیخیال بابا سرتو با درس و کار مشغول کن اونم محل نده

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

من وقتی عصبیم میکنه رگای سرم در میاد از عصبانیت🙂هرچقد تلاشمو میکنن ساکت باشم و چیزی نگم بهش نمیتونم ...

منم اینطوری بودم قبلا .

ولی الان کلا صداشو از زندگیم حذف کردم چون حرفاش به من کمک نمیکنه .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

من وقتی عصبیم میکنه رگای سرم در میاد از عصبانیت🙂هرچقد تلاشمو میکنن ساکت باشم و چیزی نگم بهش نمیتونم ...

میفهممت شاید سنت کمتره من سی سالمه گلم...الان فهمیدم با دیوار حرف بزنم احتمال اینکه متوجه بشه هست ولی با مامانم نه .مامانم نمیفهمه و فقط حرف خودشو میزنه فوش بدو بیراه تهمت حتی بیرونمم کرده و من ی روز زدم بیرون رفتم ی شهر دیگه خونه خاهرم دو سه ماه موندم ولی نمیدونستن کجام ...

۱۷ سالمه. سر هر چیز کوچیکی دعوا میکنه اعصابمو خراب میکنه همش ارزوی مرگ و مرض برام میکنه.

باور کن مادرای مام همینه اتفاقا من تو سن جوونی نوجونی خیلی باهلش درکیر بودم ولی هرچی بزرگتر شدم درکیریم کمتر شد من خودم قبول دارم تو سن پایین تر خودم عصبی بودم و اونم رو اعصابم میرفت...

تلاش کن ک بری دانشگاه ی شهر دیگه  ....