2777
2789
آخه رفتم من میگم با چه مدرکی میشه استاد دانشگاه دولتی از رشته هنر شد؟

اینو همیشه یادت باشه هر کاری بخوایی شروع کنی ۵۰ /۵۰هستش شاید به اون چیزی کا میخوایی برسی شایدم نشه هیچ چیزی تضمینی نیست مگر برای افراد کمی که شرایطشون اوکی هست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی تو ادم موفقی باشی و جزو دانشجوهای رده بالا باشی شانس این داری که خود دانشکده بهت پیشنهاد رده

عاشق هنرم خیلی خیلی هم دوست دارم استعداد خیلی خوبی هم دارن ولی میترسم استاد دانشگاه دولتی نشم

پآرتی ندارم

پس باید اونقدر موفق باشی که خودشون بیان دنبالت یا خودت تو دوران تحصیل برای خودت شرایط فراهم کنی با اساتید دوست بشی تا بعدن اونا برات کاری انجام بدن البته به شرط اینکه جزو برترینها باشی 

اینو همیشه یادت باشه هر کاری بخوایی شروع کنی ۵۰ /۵۰هستش شاید به اون چیزی کا میخوایی برسی شایدم نشه ه ...

هعی الان مثلا دوست منم میخواد شاید تغیر رشته بده بره هنر میگه میخوام استاد داشنگاه هنر شم دولتی باباشم ایثارگری پنج درصد داره یعنی اون میتونه آسون تر استاد شه 

عاشق هنرم خیلی خیلی هم دوست دارم استعداد خیلی خوبی هم دارن ولی میترسم استاد دانشگاه دولتی نشم

وقتی میخوایی کاریو شروع کنی نباید ترس اینده رو داشته باشی باید به خودت تلقین که واقعا میتونی لیاقتش داری  و موفق میشی 

ترس بزار کنار دورش ی خط قرمز بکش 

وقتی میخوایی کاریو شروع کنی نباید ترس اینده رو داشته باشی باید به خودت تلقین که واقعا میتونی لیاقتش ...

مرسی عزیزدلم انشالله موفق شی براتدبهترینارو آرزو میکنم❤️🫠