2777
2789

خوشحالم ازین ک تو هوا سرد کنار بخاری تو خونه ام

ناراحتم چون سازش ندارم با مجازی 😭🙃

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال ما معلوم نیست هنوز

بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

ببخشید چرا اینجوری شد؟ممکنه ترم بعدم مجازی بشه؟ سراسر کشوره؟

نمیدونم دانشگاه ما ک تعطیل شد تا دوهفته

بقیه شهرو دانشگاه هارو خودشون تصمیم میگیرن

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

نمیدونم دانشگاه ما ک تعطیل شد تا دوهفتهبقیه شهرو دانشگاه هارو خودشون تصمیم میگیرن

چه شهری

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

منم هم ناراحتم هم خوشحالم 

با دوستام و کلا محیط دانشگاه بیشتر خوش می گذشت

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

و منی که امروز آخرین روز دانشگاه بود چون هشت روز دیگه اولین امتحان پایان ترممون شروع میشه😕

نامردا امتحانات رو بیست روز جلو انداختن یهویی و بدون اطلاع قبلی چند تا از اساتید هنوز درسشون رو کامل نداده بودن و چند فصل مونده بود برا تدریس و صد البته فرجه ها بسیار بسیار کم و فشرده مثلا اولین امتحانمون هشت روز دیگست فرداش و پس فرداش هم امتحان داریم بعضی روزا هم چند تا امتحان تو یه روز داریم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛