2777
2789

محل زندگی من دوستی جنس مخالف زیاد نیس و خیلی بد میدونن ن اینکه نباشع هس ولی خو در خفا خانواده ها همع مذهبی و سنتی چن وق پیش ی خاسگار بم معرفی کردن اومدن خونمون پسره ک دیدم جا خوردم انق حالم گرفتع شد تااخر خاسگاری فق میخاسم اینا پاشن برن بعدشم انق گیر سه پیچ دادن و رفتن اومدن ب زور گفتم گمشن برن دیگ هم راه ندادم خیلی هم پیدا میشع برام 

پس چ غلطی کنم این از سنتی ها 

اینم از دوستی ک بابام سرمو میزنع

وقتیی هم سنتی میاد فامیل زر زر میکنه چرا رد میکنی مشکلت چیه فلان فامیلامون تو ی کوچه ن مفهمن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنا به تیترت گفتم 

خب عزیزم چرا 

رو اگه ادم خوب و پاکی باشه بدرد خور زندگی حیفه خب

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

چرا آنقدر از ازدواج سنتی فراری هستین بابا ازدواج سنتی هم وقتی به شناخت رسیدین عقد کنید قرار نیست که شب بیاد خواستگاری فرداش عقد کنی،مهم شناخت طرف مقابله وگرنه خیلیا هم با دوستی و عاشقانه ازدواج میکنن تهش هم بن بسته

ذهنیتت رو تغییر بده ، تو درهای دلت رو بستی و به خودت تلقین میکنی که نفرت داری ازشون ، اینجوری نمیتونی

تصمیم بگیر ادمایی که میان رو خوب ببینی ، بسنجی ، صبور باش ، تو خونه حرف میزنی بعدا بیرون هم میری حرف میزنی ، تلفنی پیامکی

پسرای شهرتون هم مثل دخترای شهرتون دارن با این شرایط ازدواج میکنن ، همه که بد نیستن همه که فلان نیستن ، این همه دختر پسر خوب دارن اونجا ازدواج و زندگی میکنن

اجازه بده به قلبت که راه بده ، حرفها رو بشنوه ، به دلت میشینه و جواب میدی

ادا در نیار دختر خوب ، موقعیت ها رو از دست نده ، خودت به شدت پشیمون میشی ، کی گفته هر کی با دوستی ازدواج کرده ملکه ی دو عالم شده

ازدواج معیار میخواد بر اساس معیارهای درست بسنج