2777
2789
عنوان

این دعا نویسه اینا رو داره میگه شک کردم یکی بیاد تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 100 پست

متاسفم برای طرزفکرمردم کشورم منظورم استارترنیست کلی میگم مدتی شهرستان کهنوج بودم یه دعانویس بودمردم شبادم خونش میخابیدن ازتمام نقاط کشورمیومدن منشی داشت دم به دقیقه سرنوبت دعوامیشدیه پسرکوچلوهم شاگردش بوددائم میرفت یه چیزی میسوزونددوباره میومدکنارش مینشست خداوندبه عینه لعنت فرستاده به دعانویس وگیرنده دعا وواسطه بین اینهاهرگزطرف اینجوراشخاص نرین چون بچشم نابودی زندگییه اینجورآدمارودیدم به بدترین شکل

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه گف من بابام سید باقر دعا نویس بوده تو تهران همه میرن سر خاکش و اینا

هر دعایی خواستید تو مفاتیح هست خودتون بخونید 

یا حداقل به مسجد محل مراجعه کنید و از اونها سوال بپرسید 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

اتفاقا من از هرکی شنیدم دعانویسشون مرد بوده خیلی کم پیش میاد دعانویسا زن باشن زنا بیشتر میرن پیش دعا ...

مرحوم بابا بزرگم مکتب درس خونده بود و دعا نویسی بلد بود.

به پسرش یاد داد،نه دخترش.

نمیدونم چرا ولی ندیدم زن دعا نویس باشه،دعانویسی اگه وقت مردنش باشه هم فقط کارو دست پسرش میسپاره

من که به نظرم همش الکی یکی دوبار تو یه دوره ای تحت تاثیر حرف اطرافیان رفتم ولی به نظرم همش چرت بود

اصل دعا خواندن خوب است 

هر چه دعا کنید دعاهای ماثور مخصوصا بله عالی است 

ولی مراجعه به دعا نویس توصیه نمی‌شود 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

میگه نابود میشی من دارم میبینم چه اتفاقی واست میوفته و خیلی منو ترسونده خدایا غلط کردم

چقدددد خنگیییییبی چندسالته؟ 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
مرحوم بابا بزرگم مکتب درس خونده بود و دعا نویسی بلد بود.به پسرش یاد داد،نه دخترش.نمیدونم چرا ولی ندی ...

اون دفعه همسایه ما خودش تو کار جادو جنبله درموردش تاپیک هم زدم می‌گفت زنا چون پریود میشن نمیتونن دعا نویس بشن چون برای چله واینا چهل روز بدنشون تمیز نیست نمی‌دونم من که سردرنمیارم

ولی این چیزا خرافاته

اره به نظر منم خرافاته آدما بعد رفتن پیش دعانویس همش به خودشون تلقین میکنن وسعیشون بیشتر میکنن واس رسیدن به خواستشون واین باعث میشه حرف دعانویسه درست از آب دربیاد

سلام خوبید تورو خدا میشه ی لحظه بیاید 

اون شخص مشخص شد مرده گف همه عکسات رو دارم با ی آیدی دیگ پیام داد 

من اصلا پیام هاشو ندیدم فقط نوشته بود عکسارو دارم عکسا هم چیزی نیس اصلا ک بد باشه و اینا 

بعد دوباره بلاک کردم 

خیلی اشتباه کردم خاک تو سرم 

میترسم دوباره بیاد با آیدی دیگ خدا چه غلطی کنم 😭😭