2777
2789
عنوان

دیگه نتونستم تحمل کنم رفتم پیش تراپیست

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 29 پست
صد درصد،پول باشه ولی وقتی حالت خوب نباشه بدرد نمیخوره گل

درست میگی عزیزم من با اینکه شاغلم اما بازم برام هزینه ش تا حدودی سنگین‌بود اما واقعا نیاز. داشتم.... امیدوارم هیچکس نیاز به دکتر پیدا نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو مراحل جدایی هستمبعضی دکترا فقط پولکی شدن، روانشناس دلسوز خیلی کمهاما امیدوارم این دکتر بتونه برام ...

عزیزمممم

درکت میکنم جدایی خیلی سخته مخصوصا اگه وابسته باشی و بعد جدا شی 

قوی بمون سعی کن بیشتر خودت حال خودتو خوب کنی 

همونطور که خودتون میگید مشاور دلسوز کم پیدا میشن 

این خوا آدمه که برای خودش میمونه 

شاد باش لباس رنگی بپوش برای خودت اهنگ بزار بیرون برو برای خودت کادو بخر جدی میگم 

تجربه شو دارم که میگم ❤️🌹

عزیزممممدرکت میکنم جدایی خیلی سخته مخصوصا اگه وابسته باشی و بعد جدا شی قوی بمون سعی کن بیشتر خودت حا ...

همه اینکارو میکنم اما فقط یک مدت خوبم و دوباره برمی‌گردم به حالت سابق، فکر میکنم دلیلش این باشه که مصنوعی حال خودمو خوب نگه میدارم و ریشه ای مسئله حل نمیشه... دیگه دیدم نمیتونم تنهایی از پسش بربیام

جسارتا شما هم جدا شدین؟ خیلی زمان برد خوب بشین؟

همه اینکارو میکنم اما فقط یک مدت خوبم و دوباره برمی‌گردم به حالت سابق، فکر میکنم دلیلش این باشه که م ...

نه عزیزم برای من خیلی بد بود 

یجوری آزار جنسی بود 

هنوزم بهش فک میکنم یجوری میشم 

ولی خب به خودم رسیدم بیشتر آرایش کردم لباس های بهتری پوشیدم توی هر جمعی نرفتم قدر خودمو بیشتر دونستم 

اصلا فکر نکن به این موضوع فقط شاد باش برو سینما با دوستات و خوانواده شهر بازی رستوران ووو.....

خودت حال خودتو خوب کن شما میتونی 🌹❤️

درست میگی عزیزم من با اینکه شاغلم اما بازم برام هزینه ش تا حدودی سنگین‌بود اما واقعا نیاز. داشتم.... ...

امیدوارم هرچه زودتر حالت بهتر شه گلی

تغذیه سالم و ورزش میتونه بهت یکم کمک کنه

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
خیلی هم عالی... ازش نتیجه گرفتین؟

اره عالی بود 

چهار بار باهم صحبت کردیم باراولش طولانی بود بارای بعد خیلی کوتاه 

وچون استادمم بود تست و اینا نیاز نداشت میشناختم 

مشکلمم مشکل حل شدنی بود 

دستش دردنکنه خیلی خوب بود

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان