2777
2789
اصلا امسال شانسی بوده برا بعضی ها ۱ میلیون و پونصد ریختن برا بعضی ها ۱۰۰هزار

اونایی که زیاد ریختن برای متوفیان بوده...

سال پیش همین موقع ثبت نامش بود

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دمت گرم دختر اینقدر فکر کردم مخم ترکید

عزیزم😁

یه بسته خرما برای مادر بزرگت خیرات کنید

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
فهمیدم برا مادربزرگم بوده باید پدرم بدش به عمه ام 😂

مگه عمه ات جدا نگرفته سهمشو؟ احتمالا برای اونم ریختن

برای هر ورثه جدا میریزن

چون سال پیش باید اسم تک تک ورثه هارو وارد سیستم میکردید...الانم برای پدرت مثلا یک میلیون سود متوفیان ریختن ۵۰۰ سهام عدالت خودشه(برای مثال) برای عمه ات ۵۰۰ تومن سود متوفیان ۵۰۰ ام سود خودش

چون پسر  دو برابر میگیره

نه متوفیان نبود کلا امسال طبق اون رقم هایی که گفتن نبود

چون اینی که امروز ریختن برای امسال نبود اصلا 

بدهی  ۱۴۰۱ بود...

یعنی باقی مانده دو سال پیش ریختن...

حتما ولی سهم عمه امه براش الان واریز میزنم فقط برا خود پدرمم روش حساب شده درسته ؟ چون ما ۴۰۰ زدن

یه پست پایین تر کامل توصیح دادم عزیزم 

اسم عمه ات اگر جز ورثه باشه براش جدا ریختن

ازش بپرسید ببینید چقدر براش واریز کردن اگر یک میلیون بیشتر براش ریختن سود مادر خدا بیامرزش هست