2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین جواب سوالاتونو از قبولی ها بشنوید

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 37 پست
مرور رو از کی شروع کنم؟از اذر شروع کردم ب خوندنکی تصمیم ب حذفیات بگیرم؟چطوری مرور کنم

شما تازه شروع کردی هر وقت نصف مطالبو جمع کردی یک هفته مرور کن خلاصه نویسی کن و تست هایلایت کن تا با اونا مرور کنب 

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

سلام .. میش بفرمایید فیزیکو ریاضی درحد 60 درصد کدوم مبحثا بخونم .. کدومارو حذف کنم .. ممنون میشمممم ...

عزیزم پایتون در چه حده؟ حذفیات رو باید از مباخثی که ترکیبی نداره استفاده کنید مثل فصل ۴ دهم (البته اونم ترکیبی داره ولی خیلی کم)یا آخر دوازدهم

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان با لپتاپم چون کلاس زیست دارم اومدم اینجاهم نمیدونم میشه یا نه ولی اگه گوشی گرفم دس حتما

باشه عزیزم عجله ای نیست بچه های دیگه هم هستن تا اونا آنلاین بشن شما کلاست تموم میشه ❤️😘

شما تازه شروع کردی هر وقت نصف مطالبو جمع کردی یک هفته مرور کن خلاصه نویسی کن و تست هایلایت کن تا با ...

یعنی وقتی نصف مطالب رو خوندم 

یک هفته کلا مرور کنم؟

همزمان با مرور مطالب جدید بخونم؟

چون دیر شروع کردم قلمچی رو خودم میدم حضوری نمیرسم بعدبنظرتون از آذر تا کنکور میشه؟ میدونم سوال خیلی تکراری ایه😂

یعنی وقتی نصف مطالب رو خوندم یک هفته کلا مرور کنم؟همزمان با مرور مطالب جدید بخونم؟چون دیر شروع کردم ...

بله عزیزم ... خیر مطلب جدید تو تایم مرور نخونید فقط نکات قبلیو مرور کنید

عزیزم مصاحبه با بچه هارو بخون آخرین سوال توی مصاحبه جوابتونه

بچه های کنکوری دیگه رو هم تگ کنید بعدا بچه ها آنلاین میشن میتونید سوالاتونو بپرسید یکی دیگه از بچه ها هم مونده خودش میاد براتون میگه.... بچه های عشق پرستاری منتظرش باشن ❤️😁

شیمی خیلی راضی نبودم مبحث خیلی مسئله ای بود ریاضیم که همیشه سختتت🙂😂😂😂

آفرین ❤️😘