2777
2789

چون‌سبک آشنایی شما یه جور دیگه است باید مسخره کنید؟

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا روت نشه فرم رو از زبون خودت پر نکن. از زبون‌دوستت برای خودت پر کن. بعد با یکی از دوستای صمیمت هم ...

بخواهرم پایه هست تو این موارد ولی اگر فردا ازدواجی هم صورت بگیره پس فردا نمیکه تو هیچکی نیومد خواستکاری رفتی فرم پرکردی! درحالی که من خواستکار دارم ولی هیچکی اونی که میخوام نبوده. 

من مسخره نکردما گفتم خوبه خوندی پستامو؟😕

با کسایی بودم مسخره میکنن

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
نه😂این فرق داره😁

آره😂

ولی کلا اون اپه هم خیلی سوژه بود

دوستمونو گذاشتیم توش،بنده خدا قصدشم رابطه جدی بود

تو بیو براش زدیم فقط آشنایی به قصد ازدواج😂😂

تو یه ساعت ۱۰۰ تا پسر پیدا شد براش

همشونم با شلوارک و بغل استخر

یه سریشونم با کت شلوار و تو تالار

بعد یه سریشونم اصن هم دانشگاهیامون بودن

بعد بچه کپ کرد جواب کدومو بده

اپو پاک کرد آخر از ترس😂😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
بخواهرم پایه هست تو این موارد ولی اگر فردا ازدواجی هم صورت بگیره پس فردا نمیکه تو هیچکی نیومد خواستک ...

اتفاقا یکی گفت اقا همون جلسه آشنایی گفته بابت این موضوع خجالت نکشی ها

ولی خب مورد خوبم توشون زیاده

مهریه هم باید با ۱۴ تا موافق باشی

بخواهرم پایه هست تو این موارد ولی اگر فردا ازدواجی هم صورت بگیره پس فردا نمیکه تو هیچکی نیومد خواستک ...

خب همینو بهش میگی. بعدم کسی که انقد بیشعور باشه تو همون دوران آشنایی خودشو نشون‌میده و تو ردش میکنی. 

وا خب وقتی اومد جلو بهش میگی خواستگار داشتی تازه خب لابد فامیلم میدونن دیگه بهش میگن

.

حالا چرا ۱۴،؟

چون شروع ازدواج با عشق نیست با عقل 

طرف نمیاد تو این گرانی بیشتر از این سکه بنویسه

اونجام ظاهرا براشون دوره اموزشی میزارن که مهریه دادنی

و دین گردنتون بیشتر از این قبول نمیکنن

یکی گفت خواستگار از اونجا داشته

سکه گفته پنج تا