2777
2789
توی کیف که خیلی بدتره به خصوص نوار بهداشتی که استفاده شده بو میده بعد اصلا چجوری میارین توی کیف؟ توی ...

منم اگه تو سطل بندازم بین دستمال‌ها دفنش می‌کنم 😉😅

نوار استفاده شده که بو نمی‌ده 

عزیزم خونه فامیل مهمون وقتی دعوتی هم میگی ببخشید بعد میری هتل ؟😐😐😐این چ طرز کلاس گذاشتنه

خانواده شوهرم تو مشهد یه دوست خیلی صمیمی داشتن باز هتل میگرفتن اونا میومدن ولی پیشمون البته بعد فهمیذن ارتباطتو تقریبن قطع کردن اصلن نمیتونم خونه کسی باشم اگ به قصد مسافرت بخوام برم نهایت یکروز از صبح تاغروب میرم خونشون این کلاس گذاشتن نیس هرکس اخلاقی داره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد یه سوال شما با کیف میری دستشویی زشت نیست ؟من خجالت میکشم کیفم و با خودم ببرم دستشویی ملت فک میکن ...

نه خودم میدونم برا چی میرم 😂

به اونجاهاش فکر نکن بابا بدرک بزار فکر کنن

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️

من اگ پری باشم و قراره جایی برم همیشه خدا کنار نواری ک تو کیف میزارم ب همون اندازه هم پلاستیک فریزری میزارم تا هرموقع ک رفتم wc نوار بپیچونم داخل پلاستیک میزارم و تو سطل آشغال تو خونه خودم هم همینطور 

من باشم میذارم داخل نایلون سرش رو کیپ میبندم میذارم داخل کیفم دو ساعت دیگه اومدم بیرون اولین سطل اشغ ...

بهترین کار همینه

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️

مهمونی کوتاه که به عوض کردن نمی‌رسه ولی شب بمونم به خانم خونه میگم که پریودم و نایلون میگیرم ازش تو همون سطل دستشویی می‌ندازم...چیزی نیست که باش معذب باشم اینجوریم خانم خونه می‌دونه سطلشو زود خالی می‌کنه که بو نگیره..اگه باهاش خیلی راحت باشم که شب موندم سعی میکنم خودم آخر سر زباله ها رو ببرم اگرنه که هیچی دیگه

خونه مادرشوهرم من میرفتم سطل زباله نداشتن نه تو حموم نه دستشویی نه اشپزخونهواقعا مشکل از اونا بود که ...

منم همینم

کنار روشویی یه کیسه میذارم اونجا میریزم

بعد فکر کن بچه های برادرشوهرم همه بیست سال به بالا

و در تردد

همه اونجان

دیگه چاره چیه زنیم دیگه