2777
2789
عنوان

سر مادرشوهرم با شوهرم اختلاف پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 61 پست
به نظرم وقتی مادرشوهرت به خودت زنگ زده میرفتیو همچنین که اول همسرت به مادرش گفته باید معذرت خواهی کن ...

آره میدونم ولی سرد باهام حرف زد انگار که از روی اجبار زنگ زده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

می‌رفتی ولی زیاد گرم نمیگرفتی اتفاقا من بودم میرفتم بهترین لباسمم میپوشیدم خیلی ام خودمو شاد نشون می ...

خب بعدا به شوهرم گفتم که بریم ولی اون دیگه خودشو زده به اون راه میگه دیگه نمیخوام بریم ما باید جدا شیم

منم آخرش کوتاه اومدم گفتم معذرت خواهی نکنه ولی حداقل نوشن بده که کار اشتباهی کرده.اگه من همینجوری پا ...

درسته . غرورت میشکنه . واقعا این جور موارد با خانواده شوهر زبون نفهم نمیدونن چیکار کرد . ولی حالا من اگه جای تو بودم. اصلا به روی خودم نمیاوردم بلاکم کردن.  بعدا کم کم تلاقی میکردم . به نظرم الانم برو ولی به خودت خیلی برس . و توام کم محلی کن و طعنه بزن. ولی جلو شوهرت نه . میدونی در مقابل اینا باید بد جنس بود 

ببین یه روز من به خواهرم گفتم نمیخوام ریخت طایفه شوهرم ببینم (چندماهی بود رفت و آمد نمیکردم) یه حرف ...

آره شوهر من از اولم خودش میگفت به خانواده من محبت نکن اینا نمیفهمن ولی من چون اینجوری تربیت نشدم گوش نکردم.الانم مشکلم اینه که شوهرم چرا داره این کارو میکنه نمیدونم واقعا واس چی

درسته . غرورت میشکنه . واقعا این جور موارد با خانواده شوهر زبون نفهم نمیدونن چیکار کرد . ولی حالا من ...

الان دیگه دیره چون مهمونی شروع شده و به شوهرم گفتم بریم گفت نه دیگه تموم.

کلا مدلش اینه سرهردعوا میگه بریم جدا شیم ولی عرضه اقدام کردنم نداره.

محلش نزار یه بارم که دعوا نداشتید و آروم بودید باهاش اتمام حجت کن بگو خوشم نمیاد از این حرف تو دعوا میزنی یک بار دیگه بزنی میرم مهرمو میزارم اجرا

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
فقط بخاطر بلاک معذرت خواهی کنه؟

بخاطر بلاک نیس فقط،بخاطر اینه که من جز محبت و احترام هیچ کاری نکردم حتی تا آخرین لحظه هوای خواهرشو داشتم .ولی اونا عوض تشکر منو بلاک کردن

آره شوهر من از اولم خودش میگفت به خانواده من محبت نکن اینا نمیفهمن ولی من چون اینجوری تربیت نشدم گوش ...

منم یه کم دیر فهمیدم محبت که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

ولی الان نه دیگه اصلا مثل عروس هستم تموم شد اون فداکاری و...

شوهرتم بالاخره دلش مادرش میخواد رفت و آمد دیدار و... به نظرم کوتاه بیا ولی حواست به مهربونیات باشه

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر