2777
2789
عنوان

کیا مثل من شب یلدا هیچ جا ندارن برن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 47 پست

حسودیت شه اسی

من قراره شب یلدا یه جای خیلی خوب برممم

قراره از اتاقم که درس میخوندم برم پانسیون چون خونمون مهمون میان نمیشه درس خوند😎🥸🗡😂

ɪ ᴡɪʟʟ ᴡʀɪᴛᴇ ᴛʜᴇ ᴘᴇʀꜰᴜᴍᴇ ᴏꜰ ʏᴏᴜʀ ᴅᴀɴᴄɪɴɢ ʜᴀɪʀ ɪɴ ᴍʏ ᴘᴏᴇᴍ ༅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالم از فامیل بهم‌میخوره همه دورو همه‌چاپلوس

جمع میشی دورهم همه به هم تیکه‌میندازن تورو‌میخندن پشتت کلی حرف میزنن باتمام وجودم از همشون‌ متنفرم

شب یلداهم میریم خونه‌پدرم بهترین و‌سالم‌ترین جمع همین خانواده چندنفرین‌خود ادمن اعم از پدرمادر همسرو‌بچت

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡
حسودیت شه اسیمن قراره شب یلدا یه جای خیلی خوب برمممقراره از اتاقم که درس میخوندم برم پانسیون چون خون ...

به به صفا باشه 😂🤣

کنکوری هستی؟

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
حسودیت شه اسیمن قراره شب یلدا یه جای خیلی خوب برمممقراره از اتاقم که درس میخوندم برم پانسیون چون خون ...

یشب ب خودت استراحت بده از صبح زود بشین بخون تا لحظه ای ک مهموناتون میان بعد برو استراحت کن 

استراحت های خورد خو دتو بکن اون چند ساعت مهمونی

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عهههه منم تنهام چندصد کیلومتر دور از خانواده😅 

امیدوارم همیشه از این تنهایی لذت ببری من که دیگه خیلی خستمو حالم گرفته ای کاش کسیو داشته باشه ادم‌تو زندگیش که بهش ارامش بده🙂