یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اینا که خوبن من یکی رو میشناسم هر روز خدا ی کشور خارجینالان تور چند ماهه دور اروپا رفتن دهنم سرویس ش ...
اینام اینجورین من چی میگم پ ا صبح گفتم اونا تفریح روزمره شونه آمریکا و اروپا ک دیگ یک جشنایی میگیرن رفتنی و برگشتنی تازه دوس دختراشونم دعوت میکنن یکسره تو اینستا و اینجور جاها و فیسبوک عکس میذارن نمیدونم استوری میذارن یک خرجایی میکنن برا دوس دختراشون باباهه برا دوس دختر پسرش تولد میگیره سورپرایزش میکنه کلا یک خانواده باحالی باباهه پارسال گفته بود شنبه آینده تولد کدوم یکی دوس دخترته براش سورپرایز کنیم ؟؟؟اصلا خیلی اینا خوشن🤦♀️🤣
اشکال نداره شوخی کردمراهی نداری یه کم به خودت برسی؟ یا بیرون بری؟ یا کاری که دوست داری انجام بدی؟الب ...
ن متاسفانه یکبار ازشون اجازه گرفتم برم بیرون برا خودم ولی گفتن قبل اینک برا این خونه باشی مال خودت بودی ولی از وقتی اومدی اینجا تو دیگ مال خودت و برا خودت نیستی و وظایف و مسئولیت قبول کردی و هر چی ما میگیم باید باشه تو نمیتونی برا خودت تصمیم بگیری چون جز افراد خونه ک نیستی و خونه تو یا ننه بابات نیست ک ....اونجا خیلی نابود شدم قشنگ حس اسیری و بردگی رو درک کردم ....خیلی بد بود