2777
2789
عنوان

چطور این کاربره همه چیز توی زندگیش داره و اصلا نمیدونه سختی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2248 بازدید | 128 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن بعضیا وافعا مرفه بی دردن دیدم ک میگممام بهر کشیدن زجر و تماشای زندگی اینا اومدیم

افرین دقیییقااا الان انقدر خستم اینام نیومدن ....بعد وسایل خونه از بزرگ بگیر تا قاشق چنگال هر ۳ ماه عوض میکنن انگار هی جهیزیه عوض میکنن

.

[QUOTE=364990792]خواهر من ۱۴۰۱ قبول شده . دو سه تا تاپیک هم بیشتر نداره . منم تازه قبول شدم سردفتری . شاید بخ

اطر اینه ...[/QUOT آهان پس شمایید بنظرم  یه آگهی بدید تو تلویزیون پخش بشه که همه بدونن شما شاغل شدین شاید آروم شدید

افرین دقیییقااا الان انقدر خستم اینام نیومدن ....بعد وسایل خونه از بزرگ بگیر تا قاشق چنگال هر ۳ ماه ...

اینا که خوبن من یکی رو میشناسم هر روز خدا ی کشور خارجین

الان تور چند ماهه دور اروپا رفتن دهنم سرویس شده بس ک عکساشونو لایک کردم

کاش این تاپیک زده نمی شد

من خودم سر یه کاربری تو یه تاپیک نظر نوشتم

تازه تاپیک رو خودم نزده بودم فقط توش شرکت کردم 

عذاب وجدان گرفتم 

حتی همین الانم عذاب وجدان دارم

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

😐😑یه ساعت دارم درد دل میکنم تازه میگی خواهر؟من آقا هستم 😂😂😂😂😂😂😂😂

انقدر خستم دلم میخواد بخوابم پیامشونم میدم ج نمیدن زنگم میزنم ج نمیدن ببینم اگ‌نمیان ک بخوابم آخه خستم نگاه نکردم آقایی ببخش🤦‍♀️😁

.

انقدر خستم دلم میخواد بخوابم پیامشونم میدم ج نمیدن زنگم میزنم ج نمیدن ببینم اگ‌نمیان ک بخوابم آخه خس ...

اشکال نداره شوخی کردم

راهی نداری یه کم به خودت برسی؟ یا بیرون بری؟ یا کاری که دوست داری انجام بدی؟

البته میدونم وضعیتت رو کامل نمیدونم چطوریه اما اینطوری عمرت داره تلف میشه

____ آقا هستم ____ 🙏
اینا که خوبن من یکی رو میشناسم هر روز خدا ی کشور خارجینالان تور چند ماهه دور اروپا رفتن دهنم سرویس ش ...

اینام اینجورین من چی میگم پ ا صبح گفتم اونا تفریح روزمره شونه آمریکا  و اروپا ک دیگ یک جشنایی میگیرن رفتنی و برگشتنی تازه دوس دختراشونم دعوت میکنن یکسره تو اینستا و اینجور جاها و فیس‌بوک عکس میذارن  نمیدونم استوری میذارن یک خرجایی میکنن برا دوس دختراشون باباهه برا دوس دختر پسرش تولد میگیره سورپرایزش میکنه کلا یک خانواده باحالی باباهه پارسال گفته بود شنبه آینده تولد کدوم یکی دوس دخترته براش سورپرایز کنیم ؟؟؟اصلا خیلی اینا خوشن🤦‍♀️🤣

.

اشکال نداره شوخی کردمراهی نداری یه کم به خودت برسی؟ یا بیرون بری؟ یا کاری که دوست داری انجام بدی؟الب ...

ن متاسفانه یکبار ازشون اجازه گرفتم برم بیرون برا خودم ولی گفتن قبل اینک برا این خونه باشی مال خودت بودی ولی از وقتی اومدی اینجا تو دیگ مال خودت و برا خودت نیستی و وظایف و مسئولیت قبول کردی و هر چی ما میگیم باید باشه تو نمیتونی برا خودت تصمیم بگیری چون جز افراد خونه ک نیستی و خونه تو یا ننه بابات نیست ک ....اونجا خیلی نابود شدم قشنگ حس اسیری و بردگی رو درک کردم ....خیلی بد بود 

.

هر کس یه زندگی ای داره و یه تحمل و توانایی برای گذراندن اون زندگی

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه.