2777
2789
عنوان

چطور این کاربره همه چیز توی زندگیش داره و اصلا نمیدونه سختی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2245 بازدید | 128 پست
شکر خدا خواهر من یه زندگی خیلی خوب و رویایی داره . ولی هیچوقت هیچ جایی چه فضای حقیقی چه مجازی خوشبخت ...

فقط یه مقدار ندید بدیدن خواهرتون  از روزی که قبول شدن خون مارو کردن تو شیشه دختر دایی منم سردفتر اصلا شاخ نشد برای کسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چرا باورتون نمیشه؟من نمیدونم چرا این چیزا براتون باور کردنی نیست؟من خودم الان ماهی ۱۶۰ میلیون درآ ...

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
پاسختون خالیه که؟

نه ایموجیه خندس

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
بنظرم دید مثبت هم تو زندگی اثر داره..مثلا منو همسرم کلا مثبت اندیشیم اهل غر وایراد گرفتن نیستیم..الب ...

درسته اونام دقیقا مث شما باور کن بعد  اونا اصلا نمیدونن دغدغه و ترس از تموم شدن پول چیه یا اونا اصلا نمیدونن کلا مشکل حتی اندازه سر سوزن چیه ولی خب شما ب گفته خودت ی وره مشکلات داشتی و چیزی ب اسم مشکل و ناراحتی یا بحث کوچیک میدونی چیه  میدونی چی میگم؟

.

مرسیپس چرا ندیدمش😂🙏

برا خودمم نشون نمیده    

بعد ارسال اینطوری میشه نمیدونم چرا

درسته اونام دقیقا مث شما باور کن بعد اونا اصلا نمیدونن دغدغه و ترس از تموم شدن پول چیه یا اونا اصلا ...

اره عزیزم متوجهم...چقد خوبه ایشالله همه ی مردم اینطوری باشن و دغدغه ی هیچی رو نداشته باشن..

فقط یه مقدار ندید بدیدن خواهرتون از روزی که قبول شدن خون مارو کردن تو شیشه دختر دایی منم سردفتر اصل ...

خواهر من ۱۴۰۱ قبول شده . دو سه تا تاپیک هم بیشتر نداره . منم تازه قبول شدم سردفتری . شاید بخاطر اینه ک همچین فکری میکنید

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم