یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب چرا باورتون نمیشه؟من نمیدونم چرا این چیزا براتون باور کردنی نیست؟من خودم الان ماهی ۱۶۰ میلیون درآ ...
برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
بنظرم دید مثبت هم تو زندگی اثر داره..مثلا منو همسرم کلا مثبت اندیشیم اهل غر وایراد گرفتن نیستیم..الب ...
درسته اونام دقیقا مث شما باور کن بعد اونا اصلا نمیدونن دغدغه و ترس از تموم شدن پول چیه یا اونا اصلا نمیدونن کلا مشکل حتی اندازه سر سوزن چیه ولی خب شما ب گفته خودت ی وره مشکلات داشتی و چیزی ب اسم مشکل و ناراحتی یا بحث کوچیک میدونی چیه میدونی چی میگم؟