جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اها تازه رفتم دیدمش..نخونده بودمش😁چی بگم والاولی منم یچیزی بگم از لحاظ مشکلات من خودم شخصه مشکل ندا ...
منی ک تو یک خونه ایم چندسال یکبار ندیدم حتی بحث کوچولو کنن فقط قه قه میخندن با هم شاد و خوشن مرده انقدر پول و سرویس طلا میده کلا یک زندگی ای دارن ک حتی تو رمان ها هم زندگی مث اینا نیس
منی ک تو یک خونه ایم چندسال یکبار ندیدم حتی بحث کوچولو کنن فقط قه قه میخندن با هم شاد و خوشن مرده ان ...
بنظرم دید مثبت هم تو زندگی اثر داره..مثلا منو همسرم کلا مثبت اندیشیم اهل غر وایراد گرفتن نیستیم..البته خونواده هامونم اونطورین شاید ب ارث بردیم اینو😄خیلی با اقوام خوبیم وهمیشه تو هرمناسبتی پایه ایم و همش بگوبخند داریم...نمیگم همه چی گل وبلبله ن مشکلات مالی واقتصادی هس اما اونطور ادمی نیستم ک مثلا چیزی خواستم وشرایطشو ندارم بشینم ناله کنم و بزنم تو سرم ن اصلا..صبر میکنم یا تلاشمونو بیشتر میکنیم بش میرسم..ولی بعضی کامنتای اینجارو خوندم انگار خوشبختی رو نمیدونن چیه واقعا تعجب کردم.