2777
2789
عنوان

کتاب و دعا و سرکتاب ماورایی😄🙀

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 57 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممکنه ما که چیزی نمیدونیم. یکی از دوستان پدرم میگفت گاهی اوقات روی آینده ات حساب باز میکنن. مثلا اگه ...

جالبه

اره دقیقا

منم خوشم میاد راجبش بدونم ولی ترسناکه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله میگم باید روز های هفت سیاره رو بلد باشی

اره خیلی اطلاعات زیاد و کاملی میخواد و باید بدنت از لحاظ روحانی و معنوی به درجه بالایی برسه که حداقل چاکرا ها باز بشن

یکی دیگه از دوست های پدرم وقتی ۹ سالش بود برای یادگیری این چیزا رفته بود هند. چندین سال اونجا دوره دیده بود تا الان خیلی چیز ها رو یاد گرفته

🤍.
جالبهاره دقیقامنم خوشم میاد راجبش بدونم ولی ترسناکه

والا منم میترسم😂 خیلی ترسناکه واقعا

من شرایطش برام مهیا هست ولی خیلی زیاد میترسم و حتی بهش فکر هم نمیکنم. واقعا خطرناک و ریسکیه

🤍.
والا منم میترسم😂 خیلی ترسناکه واقعامن شرایطش برام مهیا هست ولی خیلی زیاد میترسم و حتی بهش فکر هم نم ...

جدیی چه خوب اره ریسکه واقعا

ولی خوب من راجب چشم سومم دوست دارم بدونم

همین قدر از چشم سوم فهمیدم که کار هرکسی نیست:)

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جدا اینا دعا های نابودی هم انجام میدن یا رحمانی هستند

اون دوست پدرم که هند بوده دعاهای نابودی و اینا انجام نمیده میگه کارما داره و دو روز زندگی ارزشش رو نداره

ولی از اون یکی دوست پدرم مطمئن نیستم که انجام میده یا نه چون زیاد صحبت و برخورد نداشتیم در این زمینه

🤍.
جدیی چه خوب اره ریسکه واقعاولی خوب من راجب چشم سومم دوست دارم بدونمهمین قدر از چشم سوم فهمیدم که کار ...

من نهایتش سوالامو میپرسم که کنجکاویم بخوابه نرم دنبال اینکارا😂😑

اره باسن ادم پاره میشه تا باز بشه. بعدشم که باز میشه باید مراقب باشی که بسته نشه😂😭

🤍.