2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مومن

نماز ترک نمیشه

روزه ها همیشه میگیره

مهربان ه نه فقط برا من 

برا خانواده ش عالیه بااینکه به نسبت سایر خواهر برادرها یه سری تبعیض ها بوده و ایشون کمترین محبت و توجه 

ولی به شدت احترامشون داره و فرمانبردار و مطیعشون هس 

اهل غ و کینه نیس

مردم داره

خدا همه مهربونها رو حفظ کنه💖💖🙏🙏

مومننماز ترک نمیشهروزه ها همیشه میگیرهمهربان ه نه فقط برا من برا خانواده ش عالیه بااینکه به نسبت سای ...

ای خدا🥺🧿

چطوری قسمتت شد

بنظرم آدم باید خودشم خوب باشه تا خوب نصیبش بشه 

تو فامیل ما هم پدری هم مادری نه تنها با ایمان نیستن در حد معمولی هم نیستن از نظر ایمان

یه چیزی بگم؟تو فامیل ماهم نیست این یه دونه رو نمیدونم چجوری من پیداش کردم کلا با تمام طایفه مادری و پدریم فرق میکنه انگار خدا واسه من گذاشته بودش کنار❤️

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
با ایمان نیست ولی اینطوری بگم از خودشم میگذره برای من ...

خیلی عالی ، باید از مامانش ممنون باشی که همچین پسری  بزرگ کرده. 

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
ای خدا🥺🧿چطوری قسمتت شدبنظرم آدم باید خودشم خوب باشه تا خوب نصیبش بشه

من بنده خوبی نبودم

بچه خوبی هم نبودم بخصوص برا خانواده م

اصلا منو نمیفهمیدن

همسرم نجاتم داد

زندگیم باعشق نبود

من بنده خوبی نبودمبچه خوبی هم نبودم بخصوص برا خانواده ماصلا منو نمیفهمیدنهمسرم نجاتم دادزندگیم باعشق ...

واست مثل معجزه بوده 

قدرشو بدون 

همچین همسری قسمت هرکی نمیشه