2777
2789
عنوان

تنهام برادرشوهرم میگه در رو قفل کن بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 58 پست
یه شب عزیزم ترس نداره برق روشن بذار بخواب درم قفل کن من پدر شوهرم بیمارستان بود به مادرشوهرم می‌گفتی ...

اصلا دست خودم ساعت ۱۲ که رد میشه ناخوداگاه از ترس قلبم تند تند میزنه به برق روشن و تی وی و فلان هم ربطی نداره فقط باید یکی پیشم باشه

چی بگم.. دیگه با ترست رو به رو شو نمیمیری که ؟ میمیری؟

همیشه همینقدر بد حرف میزنی ؟ از کلمات قشنگتری هم میتونی استفاده کنی 

۱۲ شب به بعد تپش قلب میگیرم از تنهایی حتما نمیتونم که تاپیک زدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😐😐😐😐خدایی چرا انقدر توقع دارید

توقع ندارم اتفاقا شوهرم گفت بگم دخترش بیاد گفتم نه من باهاش راحت نیستم 

ازینکه وقتی مهمونی دارن یادشون از منو شوهرم نمیاد حتی تولدی چیزی دارن برا بخور بخور فقط خودشونن 

بعد الان پرو زنگ زده امشب نوبت توعه 

شوهرمم حرفی نداره میگه مادرمه وظیفمه میرم 

اما اینا خیلی پر روهستن از این زورم اومده 

😐😐😐😐خدایی چرا انقدر توقع دارید

حتی هیچ کدومشون با من رفت و امد ندارن تاپیکامو بخون  میفهمی 

بعد اینجور مواقع نوبت بندی میکنن اگه بگی نمیتونمم دعوا راه میندازن یا فک میکنن الکی میگی نمیتونم

توقع ندارم اتفاقا شوهرم گفت بگم دخترش بیاد گفتم نه من باهاش راحت نیستم ازینکه وقتی مهمونی دارن یادشو ...

خب پیش برادرشوهرتون نمیمونه که پیش مادرشوهرتون میمونه بچشم نمونه کی بمونه

خب پیش برادرشوهرتون نمیمونه که پیش مادرشوهرتون میمونه بچشم نمونه کی بمونه

ازینکه وقتی خونه مادرشوهرم جمع میشن برا بخور بخور یادشون نمیاد از شوهر من بعد الان پرو زنگ زده امشب نوبت توعه چرا وقتی هر شب خونه مادرشوهر سفره میندازین یک زنگ به شوهر من نمیزنین 

من خودم دیشب به شوهرم گفتم فرداشب توبرو بمون من میگم مادرم بیاد پیشم با اینکه از مادرشوهرم اصلا خوشم نمیاد ولی انقد درک و شعور دارم توی اینجور مواقع که خودمو کنار نکشم 

ازینکه وقتی خونه مادرشوهرم جمع میشن برا بخور بخور یادشون نمیاد از شوهر من بعد الان پرو زنگ زده امشب ...

مادتو زندگی تو نیستیم تصمیم خودته اما برای تنهاییت هیچ راهی به ذهنم نمیرسه

ربطی به عرضه ندارهمن شب نباید تنها باشم حالم بد میشه بعد اینو خونواده شوهرم نمیدونن

حالم بد میشه چیه، میترسی سعی کن تنها شب رو صبح کنی تا ترست بریزه

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.