2777
2789
عنوان

با شوهری که هرچی درمیاره خرج‌خانواده اش میکنه چکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 43 پست
اینم برادر دیگه داره ولی خودشو میکشه واسشون برادرش اصلا یه هزارتومن خرجشون نمیکنه زنش یه کیلو طلا دا ...

تو تقصیر همسرته منم برادرشون هیچ کمکی نمیکنه ولی هرچی دارن برا اونه همسرم هیچ ولا من وهمسرم هیچ کمکی نمیکنیم  حتی یه کیلو میوه باید شوهرت عقل داشته باشه اینده بچه هاش چی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم با سلیته برخورد نکردییه بی‌ابرویی بازی در میاره که بشینی سر‌جات

تو هم سلیطه باش

مبلارو جم کن بزار ی اتاق دیگه حداقل

هی اه و پیف کن راجبشون

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
کاش اون روز برسه که ببینم پشیمون میشه میگم‌نکن میگه خدا میرسونه من دست پدرمادرمو بگیرم میگم اخه پدرم ...

اسی همونی که خواهرت باهاتون زندگی می‌کرد یه مدت؟

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

ازدواچ نکردم عزیزم. به خاطر همین مسائله دیگه. طرف میاد یه سوالی توی نی نی سایت میپرسه آدم هنگ میکنه ...

چه ربطی داره همه مردا مثل هم نیستن اینجور فکر نکن  ازدواج از مجردی خیلی بهتره من مجردی خیلی خوبی داشتم ولی متاهلی رو خیلی بیشتر دوس دارم

متاسفانه نمیتونمبس بهمون از بچگی گفتن ساکت زشته جلوی مردم صدات بالا‌نبر💔

ولکن بابا

باهرکی مث خودش باش

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌