2777
2789

بچه ها من رفتم دوره ناخن دیدم با وسیله و هزینه کلاس تا الان بیست میلیون شد و النگوم رو فروختم رفتم یادگرفتم الان مدتیه مدل میزنم ریه هام درد میگیره و فرداش سرفه میوفتم ماسک هم میزنم تاثیری نداره و متاهل هم هستم خرج زندگی نمی‌رسونه شوهرم می‌خوام یه شغلی داشته باشم می‌خوام برم فروشندگی یا منشی بشم میگم متاهلم میگن نمیشه چیکار کنم لطفا اگه ایده ای دارین بگین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان همه برای عوضی بازی خودشون فقط مجرد قبول میکنن ناخن خیلی خوبه من تازه شروع کردم ناخنکار من ماهیانه ۴۰ م حقوقشه هرجا بری الان ۷ م بیشتر بهت نمیدن ارزششو نداره

الان همه برای عوضی بازی خودشون فقط مجرد قبول میکنن ناخن خیلی خوبه من تازه شروع کردم ناخنکار من ماهیا ...

اره خیلی حق گفتی خیلی جامعه کثیف شده

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

الان همه برای عوضی بازی خودشون فقط مجرد قبول میکنن ناخن خیلی خوبه من تازه شروع کردم ناخنکار من ماهیا ...

خیلی ناامیدم هر چی تلاش میکنم کاشت و لاک ژان تمیز درنمیاد مدل ندارم همش باید تو خونه رایگان بزنم بعد سالن هم بدون مشتری قبول نمیکنه مشغول به کار بشم اصلا موندم چیکار کنم باید پیج بزنم؟ چجوری مشتری جمع کنم میتونی راهنماییم کنی از تجربه ات تو کار ناخن بگی