مامانه_اورامان مدیر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2491 عنوان یه چیز خیلی گرم بگید سردیم شده استخونام درد میگیره😕 | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 37 پست ترجیحا در دسترست باشه بجز زنجبیل و سیرفعلا یه چیکه گلاب خوردم و یدونه خرما اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 امروز | 17:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانه_اورامان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2491 پتو بپیچ دور خودت بچسب به بخاری یه چایی هم بخور توهمین حالتم بدون چایی بدم. میاد اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
مامانه_اورامان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2491 بهترین جوابآخه استخون درد چه ربطی به خرما و زنجبیل و شیره داره؟همون گرم نگه داشتن خیلی خوبه اتفاقا استخون درد برای سردی اونی ک شما میگید مربوط به سرما هستاستخون درد من مربوط به طبع بدنمه اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
خارپشتدرغروب عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 390 ناشتام معدم خالیه مشکلی نداره؟ وای یاد اورامان تو رمان سمفونی مردگان افتادم
عسل_بانو69 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 30437 گشنه ت نیس آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
ooooosaman عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 5251 بخاری ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
مامانه_اورامان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2491 گشنه ت نیس باورت نشه ناشتام اما گشنم نیست اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
مامانه_اورامان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2491 چایی بدت میاد؟ اره اصلا یادمونیماد اخرین بار کی خوردم اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
عسل_بانو69 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 30437 باورت نشه ناشتام اما گشنم نیست خب دیگه گرسنگی پنهان هست آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
مامانه_اورامان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2491 وای یاد اورامان تو رمان سمفونی مردگان افتادم بد بود یا خوب حالا اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
مامانه_اورامان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2491 خب دیگه گرسنگی پنهان هست نمیدونم چمه کلا از صبح فقط خوابم میاد بیحالم اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
alyssa_oo عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7649 اره اصلا یادمونیماد اخرین بار کی خوردم واییمن که اصلا بدون چایی صبحانه از گلوم پایین نمیهر