2777
2789
عنوان

چرا نمی تونم مثل بقیه باشم

56 بازدید | 9 پست

مثل شماها راحت حرف بزنم
مثل بقیه درست راه برم
مثل بقیه باشم مثل عموم مثل همه مردم
نمی‌خوام لال باشم نمی‌خوام مسموم باشم نمی‌خوام موقع حرف زدن نفسم بند بیاد یه کاری می کنم سریع قلبم میگیره
بیرون میرم باید با همه حرف بزنم ولی نمی‌خوام اینجوری باشه می‌خوام مثل همه بتونم راحت و بدون مشکل حرف بزنم و کارمو انجام بدم

همانا بود که دانا بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی مشکلت چیه؟مشکل جسمی داری خدایی نکرده یا اعتماد بنفس و مشکلات اینچنینی داری؟

ببین گشاد شدم. دوست ندارم دربارش حرف بزنم ولی تحت فشارم میگم
جیمی کنم افسردگیه ولی پاهام کج شدن طوریکه از تقارن دراومدن مثل هشتی شدن

همانا بود که دانا بود 

ببین گشاد شدم. دوست ندارم دربارش حرف بزنم ولی تحت فشارم میگم جیمی کنم افسردگیه ولی پاهام کج شدن طوری ...

اسس هر طور هستی خودت رو دوست داشته باش و اینو بدون خدا تورو اینطوری خواسته باشی

این دنیا یه رویاست و آخرش هممون می‌میریم 

من فکر میکردم این حرفا الکیه تا اینکه بهش رسیدم ،تو تا وقتی که به خود شناسی و خدا شناسی نرسی زیباترین آدم دنیا هم باشی بازم هی از خودت ایراد میگیری 

ببین گشاد شدم. دوست ندارم دربارش حرف بزنم ولی تحت فشارم میگم جیمی کنم افسردگیه ولی پاهام کج شدن طوری ...

خب میدونی تا مشکل مشخص نشه ،راه حلی نمیشه براش داد 

من فکر میکنم دچار وسواس شدی ،وگرنه همه آدما ی جور نیستن