2777
2789
عنوان

طلسممممم

67 بازدید | 14 پست

یه پسری قبلا خیلی بهم علاقه داشت خیلی ولی من ردش کردم

یه مدت ازش خبر نبود 

الان حس میکنم واقعا وابستش شدم جدیدا هم سر کلش پیدا شده

بنظرتون برام دعا گرفته؟؟؟

تورخدا چیزی میدونید بگید

من اصلا ازین آدم خوشم نیومد ایالات همش دلتنگم میخام ببینمش 

ولی هیچ اطلاعاتی از خودمم بهش ندادم غریبه بود اسم مادرمم نمیدونست

ممکنه کاری کرده باشه برام ؟ 

دوباره تایپیک زدم راهنمایی کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر کنم ازم عکس داشت 😭 من مطمعنم اسم مادرممو نمیدونه فقط به همین دلم خوشه فکر کنم اینکارو نکرده

پیدا کردن اسم مادرت کاری نداره خیلی راحت میتونه از یه آشنا اسم مادرت رو پیدا کنه.

بارون💦 همیشه از دل ابر سیاه🌫 بیرون میزنه روشنایی همیشه از دل سیاهی شب 🌑سر رشته میگیره و بهار و طراوتش‌🌝 همیشه از دل سوز و سرمای زمستان❄️❄️ سررشته میگیره.  پس امیدوار باش پس از هر سختی آسونیه🥰🥰💝

پیدا کردن اسم مادرت کاری نداره خیلی راحت میتونه از یه آشنا اسم مادرت رو پیدا کنه.

ببین واقعا من مطمعنم هیچ جوره اسم مادرمو نمیتونست پیدا کنه مطمعنم و نمیدونش

ببین واقعا من مطمعنم هیچ جوره اسم مادرمو نمیتونست پیدا کنه مطمعنم و نمیدونش

مدارکت دستش نبوده؟

از آشناهای تو با اون آشنا نبودن؟

بارون💦 همیشه از دل ابر سیاه🌫 بیرون میزنه روشنایی همیشه از دل سیاهی شب 🌑سر رشته میگیره و بهار و طراوتش‌🌝 همیشه از دل سوز و سرمای زمستان❄️❄️ سررشته میگیره.  پس امیدوار باش پس از هر سختی آسونیه🥰🥰💝

اخه مگه میشه فقط میگم کاش اینحوری نباشه کاش واقعا بهش علاقه مند شده باشم ولی اینجوری نباشه😭

اگه قبلا باهاش وقت گذروندی برخورد داشتی شاید عاشق شدی 

اگه میبینی به هیچ پسری حسی نداری غیر از اون یعنی سحر شدی 

اگه قبلا باهاش وقت گذروندی برخورد داشتی شاید عاشق شدی اگه میبینی به هیچ پسری حسی نداری غیر از اون یع ...

قبلا پیشنهاد داده بود که رد کردم چون ازش خوشم نمیومد اصلا تو برنامم نبود به این آدم لحظه ای فکر کنم برای همین برام عجیبه 

قبلا پیشنهاد داده بود که رد کردم چون ازش خوشم نمیومد اصلا تو برنامم نبود به این آدم لحظه ای فکر کنم ...

اره عجیبه باید بری تحقیق کنی بعضی ها کارشون اینه بهت میگن سحر شدی یا نه