2777
2789

پسر داییم اومده خونمون چنان سرفه میکنه که الان خونه رو سرمون میریزه و قبول هم‌نمیکنه مریضه میگه نه من دو بار رفتم دکتر دکتر گفته سینت خلط آورده فقط همین وگرنه مریض نیستی ماسک هم نمیزنه مامان بیشعورش هم تا یک کلمه میگی سریع میگه نههه مریض نیست یه جوری رفتار میکنن انگار مریضی ننگ و عیبه حالا هم مامانش رفته بیرون بچه اومده خونه ما کسی هم‌نمیاد دنبالش با داداشم چسبیدن بهم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ینی فقط میخوام بکشمش همه میدونن ما رو مریضی حساسیم و خیلی واضح تو اقوام گفتیم وقتی مریض هستید خونه م ...

بگو اگرم مریض نیستی حداقل ماسک بزن که هوا آلوده نشه

❤️نفسم تو شدی انگیزه زندگیم❤️
حداقل شما ماسک بزنین یه عده چرا باید اینهمه بیشعور باشم اخه

حالا داداش احمقم هم هی میگه واسه چی ماسک بزنمم بدم‌میاد ازشون حالا میخوام یکم تو یلدا خوش بگذرونم اینا میان‌مریضمون میکنن میرن  

انقد عصبیم میخوام گریه کنممم فقط میخوام زودتر مامانش بیاد برش دارههههههه ولی نمیاد حالم ازشون به هم میخوره امتحان نوبت اولم شروع شده اینم اومده کلا یه تنه برینه به همه برنامه ریزیام 

سینش مگه گل و گیاهه شهد داشته باشه الکی خلط بده بیرون 😑پناه بر خدااا

والا اینا آدم کار از سرشون در نمیاره انقد که اینا بیشعورن همیشه دعا میکنم یه دعوا خانوادگی بشه اینا دیکه اینورا رد هم نشننن