2777
2789
عنوان

امروز عقد اکسم بود💔

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 38 پست
انشالا یه ادم بیاد تو زندگیت اینقدر خوب باشه کلا اون یادت بره

قربونت گل همچنین

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

برای منم فامیله و همش جلو چشمه🫠چشم انشاللهههه یکی بیاد تو زندگیت که خداروشکر کنی باهاش کات کردی و ر ...

مرسی عزیزم 

من خانواده م همش طعنه میزنن اره ولت کرد وفلان خدا کنه زود ازدواج کنم برم یجا هیچکدومو نبینم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم من خانواده م همش طعنه میزنن اره ولت کرد وفلان خدا کنه زود ازدواج کنم برم یجا هیچکدومو نبی ...

اگه چندماهی ک کات کردی که بعد یه مدت براشون عادی میشه نگران نباش

خانواده منم هی میگفتن دیدی مامیگفتیم ب درد نمیخوره،خاک توسرمن احمق که جلو خانوادم واستادم بخاطر یه لاشی🥲😂

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

دقیقا منم سر اون جلو خانواده م وایسادم بعد اون منو ول کرد😭

فقط میتونم بگم خداازشون نگذره و به دل مایه نگاهی بندازه:)❤️‍🩹

نماز شب منو خیلی اروم میکنه توهم اگه تونستی شروع کن

انشالا اره اتفاقا قصد داشتم شروع کنم

التماس دعاگلی🫠✨