2777
2789
عنوان

✨✨✨✨✨✨

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 99 پست
باشه رفتی بپرس حس پیمان به کمند چیه وارد رابطه میشن مرسی عشقممم🤭💕

حله ❤️

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حس ششمی جونم میشه جواب منو بدین لطفا :) 

2 تا موضوعه لطفا جفتش رو بهم بگین تو رو خداااا  💔

موضوع 1 : 

به نظرت اون لحظه اونجا بود ؟ منو دید ؟ 

اگه دیده بعدا به روم میاره ؟ یا با خودش چی فکر کرده ؟ 

موضوع 2 : 

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟ 

بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟ 

بعد اینکه منو دید درموردم چی فکر کرد ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

یکی بهم گفت تو با این پیمان همه سایتو دیونه کردی گفتم برسم بهش شیرینی میدم گفت تو برس از سایت برو بر ...

😂😂😂

تو برس من خودم شیرینی میدم 

دعا کن منم برسم :)

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

حس ششمی جونم میشه جواب منو بدین لطفا :) 2 تا موضوعه لطفا جفتش رو بهم بگین تو رو خداااا 💔 موضوع 1 : ...

@ماه_زیباا   @اسمان_مهتابی    

@beauti3_‍ 

@کیک_عسلی_غمگین‍ 

تو شهرمونه ، هیچکس نمیدونه که حسابگره یکی حواسش نبود پیش من لو داد😂

منم بپرس لطفا ❤

اینکه رابطه ام با علی چی میشه ؟

اصلا بهم فکر میکنه یانه ؟پیشنهاد میده ؟

دیدی این پسرا با ما چیکار کردن😂خدا به درد ما ، برای خود ما مبلاتشون کنه😍😂✋

انشالله حالا خودشون بیان جلو ما براشون ناز کنیم 😂❤

فدات عزیزم 😍❤️😂ان شاء الله نه دعوا نکن اگه به روت آورد بگو فک نمی‌کردم ماشین شماست یکی از دوستانم ...

لامصب طرف همسایه است 😂

هزار بارم کنار ماشینش دیدمش 🤦‍♀️😭

همه میدونن ماشین اونه ، از بیکاری چسبیده به ماشینش صبح، شب ،نصف شب ،همش کنار ماشینشه ...

به خدا فکرشم نمیکردم وقتی برقا رفته بره بشینه تو ماشین

آخه از صبح هم صدای ماشینش رو نشنیدم حتی اگرم رفته باشه بیررون نفهمیدم ...

گند زدم حالا اگه به روم بیاره چی بگم ؟ اگه بگه چرا داشتی ازش عکس میگرفتی؟ 🤦‍♀️

مامانم بفهمه کارم تمومه میگه ابرومون بردی 

انقدرم سوتی میدم و آبروریزی میکنم که اگر اینم بفهمه کلا باید برم بمیرم ...

سلام عزیزم جانم

به نظرت اون لحظه اونجا بود ؟ 

منو دید ؟

اگه دیده بعدا به روم میاره ؟ یا با خودش چی فکر کرده ؟