2777
2789
عنوان

همکارم داره نخ میده یا نرماله

268 بازدید | 14 پست

سر کارگر تمامه بخش هاست و تقریبا شماره همه رو داره حدود دو روز  پیش پیام داده بود که  سلام خوبید؟متوجه شدم ما با هم مسیرم اگه خواستید میتونم تایه جایی برسونمتون منم اصلا جوابش رو ندادم 

دوباره همین الان تو جمع موقعه استراحتم گفت خانم فلانی من قبلا براتون پیام دادم فکر کنم شما ندیدید خواستید میتونم یه مسیری برسونمتون هوا الودست اذیت میشید (من ریه هام حساسه از الودگی صدام خروسکی شده بزور حرف میزنم)

منم گفت من با دوستم (یکی از همکارا اونجاست) میام و میرم باید نظر دوستمم بپرسم دوستم گفت همون لحظه گفت از خدامه

منم هول کردم جواب هیچ کس رو ندادم پاشدم اومدم دستشویی الان منظورش چیه ؟منظور بد نداشته باشه ؟حاشیه نشه برام؟

همیشه همکارا بهش پول میدن براشون نسکافه (گرونم هست دونه ای ۷۰یا۸۰ تومنه)  بخره برای همه میگیره و برای من ک اصلا پولم ندادم میخره دوبار یواشکی بهش گفتم من سفارش نسکافه ندادم پس برام نگیر اهمیت نمیده منظور کاراش چیه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیین بعضیا از رو مهربونیشوته الیته من از دید خودم که یه خانم هستم میگم ممکنه منم تو جمع برای یکی که پولی نداده چیزی بخرم که یه وقت دلش نخواد ولی شما باید ببینی در کل آدم خوبیه یا نه . از برخوردها و طرز حرف زدنش متوحه میشی . اینکه اصلا جواب ندادی هم ضایع بود مثلا میگفتی نه ممنونم مزاحم نمیشم یا مثلا میگفتی پیاده روی دوست دارم یا یه بهونه دیگه ول یاینکه سین کنی جواب ندی زشته چون همکاره

کار از نخ رده، بنده خدا داره، گوله کاموا میده...😁😁😁

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  

فکر نکنم نخ باشه تو عالم همکاری مخصوصا اگه تعداد کم باشه از این کارا میکنن بعد چون گفتی سرکارگر هستش یه جوری انگار دلش میخواد هوای نیروهاشو داشته باشه 

من خیلی دیدم مسئول واحدها بعد یه مدت اخلاقشون حمایتگر میشه. 

اینم مونده چند ساله باشه مجرد باشه نباشه رفتارش با بقیه چجوری باشه