2777
2789
عنوان

چجور ی سری دخترا انقد کثیفنننن

588 بازدید | 35 پست

بچه ها من دیروز بعد مدت ها رفتم مدرسه

سر جام ک بودم سر نیمکت چهار زانو نشستم

ک یهو بغل دستیم گفت دستو پاتو شیو میکنی؟

گفتم اره هر هفتهه همه جام

بعد گفت من دو ماهه هیچ جامو شیو نکردم

پشت سریش گفت من یک ماهه😐گفتم پ چیکار میگنید؟گفتن وقت نمیشه

بعد اون یکی ینی بعل دستی پشت سریم گفت وای فکر کردم فقط من پشمالو ام😐😐😐😐😐😐😐😐

حالا دستو پا هیچی بقیه جاها رو لطفا رعایت کنیدد درسته کنکوریم ولی اینم واجبه واقعا😐

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

منم از مو زائد بدم میاد

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سالهاست لیزر فول بادی انجام دادم با این وجود فکر نمیکنم شیو کردن یا نکردن ربطی به کثیفی داشته باشه

چطور بدن مردها با مو میتونه تمیز باشه بدن زن ها نمیتونه؟!

این یه انتخاب شخصیه

از نظر من فقط بوی عرق کثیفی وحال به هم زن چیکار به پشماس داری

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

باور کن مو دست وپا کثیفی نیست، باقی جاها خب مربوط به بهداشت، بعضیا رشد موهاشون کمه، بوی بد دهان وبدن و.. میشه عدم نظافت 

پس تاپیک اونی که گفت 6 ماهه حمام نکردم و لباس زیر های پریودی رو میزارم خشک شه وهر دوره میپوشم وفقط  سالی یکبار میشورم رو ندیدی، اونو می‌دیدی دیگه نیاز به شیو نداشتی