2777
2789

سلام خانوما میگم من الان ۱۱روز عقب انداختم پریودیمو واینکه (متاهلم)بنظرتون چه علتی میتونه داشته باشه البته رابطه محافظت نشده هم داشتم اما میترسم بی بی چک بزنم منفی شه چون هربارمیزنم منفی شده البته اینم بگم دراین حدعقب ننداختم یعنی کلا اذرماه من نشدم شمانظری دارید؟

بیبی چک بزن عزیزم.

اگر منفی شد برو دکتر

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اها باشه عزیزم اگه چیزی باشه نشون میده الان؟

با توجه به اینکه ۱۱ روز از موعدت میگذره بله احتمال زیاد نشون بده.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

باشه مرسی عزیزم میگم تو اطلاعی داری که چ وقتی تست و انجام بدم؟

ببین من شنیدم صبح وقتی از خواب بلند میشی از همه درست تره .

میخوای امروز برو چند تا مارک خوب بگیر ، فردا صبح تست بزن.

اره اونم میشه مرسی عزیزم

خواهش میکنم🩵

انشالله با خبرای خوب بیای خوشحالم کنی🩵