2777
2789

به حساب خودم ۶هفته بودم ک رفتم واسه ساک بارداری ولی سونو کرد گفت پنج هفته ای الان به حساب خودم هفته دیگه میشم ۸هفته برم سونو قلب؟؟یا یک هفته دیر تر برم؟؟؟

ببخشید عزیزم میشه یه سوال بپرسم.چون خودم انقد از استرس تاپیک زدم محدود شدم.دو روزه پریودیم عقب افتاده.صب هم بی بی چک زدم منفی بود.خواستم بپرسم چ قرصی بخورم که زود تر پریود شم و اگه چیزی هم هست دفع شه بره؟

لقاح دیر تر بوده 

هفت هفته به بعد برو به حساب سونو

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببخشید عزیزم میشه یه سوال بپرسم.چون خودم انقد از استرس تاپیک زدم محدود شدم.دو روزه پریودیم عقب افتاد ...

گل گاو زبان دم‌کن بخور 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان به حساب دکترم ک حساب کرد ۷هفته شدم ولی اون هفته سونو یه هفته کوچیک تر نشون داد

انقدر حالا تا اخرش کم و زیاد میشه 

هفته دیگه وسطاش برو سونو

اینقد حساس نباش بابا 

همون به حساب سونو قبلی ۷ هفته و ۵ روز برو

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤