به حساب خودم ۶هفته بودم ک رفتم واسه ساک بارداری ولی سونو کرد گفت پنج هفته ای الان به حساب خودم هفته دیگه میشم ۸هفته برم سونو قلب؟؟یا یک هفته دیر تر برم؟؟؟
ببخشید عزیزم میشه یه سوال بپرسم.چون خودم انقد از استرس تاپیک زدم محدود شدم.دو روزه پریودیم عقب افتاده.صب هم بی بی چک زدم منفی بود.خواستم بپرسم چ قرصی بخورم که زود تر پریود شم و اگه چیزی هم هست دفع شه بره؟
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببخشید عزیزم میشه یه سوال بپرسم.چون خودم انقد از استرس تاپیک زدم محدود شدم.دو روزه پریودیم عقب افتاد ...
گل گاو زبان دمکن بخور
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
الان به حساب دکترم ک حساب کرد ۷هفته شدم ولی اون هفته سونو یه هفته کوچیک تر نشون داد
انقدر حالا تا اخرش کم و زیاد میشه
هفته دیگه وسطاش برو سونو