2777
2789
ادیت زدم نه مطمئنم ندیده

ارهه اصلا رو نکن 

التماسم نکنیا 

خیلیم خودتو سبک جلوه نده 

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه پسری توی رابطه باشه چطوری میشه؟؟مثلا موقع چت؟؟

بستگی داره 

مثلا اگه از اون وفادار هاش باشه خودت یک جورایی احساس می کنی خیلی نمی خواد باهات صمیمی در حد پارتنر باشه

یا مثلا یکی بود همینجوری موقع چت هیچوقت  قلب قرمز نمی داد برای تشکر و.. 😂

ولی یک چیزیم بهت بگم 

اکه پسری اول کاری مثلا اول چت خیلیی صمیمی شدو یا اینکه از بعضی حدا عبور کردو اینا

سند می زارم جلوت که لاشیه😂

اینم حواست باشه

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
زدممم😁😂

خوب کردی هیچ وقت بخاطر هیچ‌مردی غرور زنانه ات رو نشکون چون اگه خدایی نکرده یه روز بفهمی اشتباه کردی هیچی برات نمیمونه نه احساسی نه قلبی نه اعصابی و نه غروری

وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز مچمو نگرفتن🫥

بستگی داره مثلا اگه از اون وفادار هاش باشه خودت یک جورایی احساس می کنی خیلی نمی خواد باهات صمیمی در ...

مثلا چطور صیمیمی؟؟

چی بگم تا بفهمم ازاون وفادارهاش هست یا نه

کسی رو داره یا نه

مثلا چطور صیمیمی؟؟چی بگم تا بفهمم ازاون وفادارهاش هست یا نهکسی رو داره یا نه

یه بار پیوسته باهاش حرف بزن 

بعد چند وقت کلا نباش

ببین سراغی ازت میگیره پیگیرته یا نه

اینم یه راهشه

یااا اینکه عیر مستقیم بحث بپیچون اون سمت ببین مشکوک میزنه یا چیزی میگه یانه

یا اینکه هر چقدرمممم دارید حرف می زنید به عنوان دوست ، اصلا نمیاد جلو یه پیشنهادی بده اینم یه نشونشه