2777
2789

برگشته ب یک از آشناها گفته اینا پسرم و چیز خورش کردن منظورش دعا و جادو بوده

فقط با اونا خوبه 

در صورتی ک مادر پدر من از گل نازک‌تر نمیگن ب شوهرم اونم مریض نیس ک بی احترامی کنه

ولی مادرش انقد تو مخه گاهی بحثشون میشه 

بعد اون خانمه هم تو جمع دوستای مامانم گفته این حرف و عملا ابرو مادرم و برده مامانم خیلی اهل نماز و قرآنه  همه میشناسنش 

پدر من 40 ساله کاسبه همه سرش قسم میخورن .یه خواهر مجرد دارم تو خونه این جور چیزا بپیچه دهن ب دهن ابرو برامون نمیمونه واقعا کفریم 

میدونمم بگن چرا گفتی میزنه زیرش کلا مدلش اینه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

مردم اونو میشناسن شمارم میشناسن خودتو فکری نکن الکی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

نه عزیزم

هیچی نگو

زمان خودش بهترین قاضی هست

ولی به همسرت در لفافه بگو

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولش کن واگذاری کن به خدا

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

مادرشوهر منم یکبار بهم تهمت زد خدالعنتشون کنه .همه هم حرفشو باور کردن.خیلی هم پیگیر شدم فایده نکرد 

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

اون زنی که تو جمع به مادرت گفته رو بشورید پهن کنید 

اون به مراتب خطرناک تر و حسود تر از مادر شوهرته

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اون زنی که تو جمع به مادرت گفته رو بشورید پهن کنید اون به مراتب خطرناک تر و حسود تر از مادر شوهرته

اونو ک دارم براش 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
اونو ک دارم براش

حتما حالشو بگیر حتمااااا چون مادر شوهرت یه زری زده اون چرا میاد وسط اشنا و دوست عنوان میکنه 

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

به نظر من حال اون خانم فضول حرف ببر و بیار رو جا بیارین

اجازه ندید خاله زنک های دورتون اینجوری زندگیتون رو کنترل کنن! این همه شناس هستین و اهل قرآن دلیلی نیست از حرف یه خاله زنک که هدفش مشخص نیست بخوای به مادرشوهرت پرخاش کنی

بهتره با ملایمت بگی خیلیا هستن منتظره تفرقه انداختن بین ما هستن هر حرفی رو بهشون نگین بعد بگین که چیا شنیدین و بگین اینبار ما باور نکردیم حرفش رو ولی باز پیش بیاد برای خودتونم بد میشه اینجوری نه دعوایی شده نه دیگه اگر مادرشوهرت بی منظور یا با منظور حرفی زده باشه تکرارش میکنه

به همسرت بگو مامانت با این سن وسال باید حرف خوب وبد رو تشخیص بده، نه اینکه با بی فکری حرفی بزنه که ب ...

ب همسرم گفتم قبلا هم ازین حرفا زده کلا میزنه زیرش میگه من نگفتم