2777
2789

مثلا مهمونی دیشب متوجه شدم یکی داشت یواشکی از رقصم فیلم میگرفت 

حتی یک پسر گفت تور کویر از رقصت فیلم گرفتم 

ممکن بعدا برام دردسر بشه مخصوصا میخوام معلم بشم؟؟؟؟! 

وقتی میخوام کم کم توبه کنم و باحجاب بشم 

من واقعا حجابم بد بوده و همه مهمونی ها اون وسط میرقصم همه میگن خیلی خوشگل میرقصم حتی در حد شکیرا و …

ولی الان میخوام تغییر کنم :/

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم و موفقیت هام تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید

عجب. معلمی رو که بنظرم فراموش کن.کم کم خوب بشم یعنی چی 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
عجب. معلمی رو که بنظرم فراموش کن.کم کم خوب بشم یعنی چی

از کجا میخوان بفهمن ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کجا میخوان بفهمن ؟

از تحقیق محلی از پرس و جو از مدرسه از پروفایل ها 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
از تحقیق محلی از پرس و جو از مدرسه از پروفایل ها

مدرسه که خیلی وقته گذشته 

پروفایل دلم خصوصی و اینستا میخوام کم کم عکسهای بی حجابم بردارم 

محل هم کسی نمیدونه 

این که تصمیم گرفتی عوض شی خیلی عالیه انشاالله خدا کمکت کنه 

ولی 

کم کم رو فراموش کن همین الان تغییر کن 

منم کم کم میخوام دیدن سریال و سینمایی رو کم کنم ولی اصلا نتونسم چون واقعا نخواستم انگار و هنوز شروع نکردم 

در مورد شغلتون اطلاعات ندارم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 

کم کما

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن