2777
2789
عنوان

پیکرتراشی خطر مرگ داره واقعاا

100 بازدید | 14 پست

دام خیلی پیکر تراشی میخاد بخاطر سزارین و افتادکی جای عمل 

و چند کیلو اضافه وزن دارم کسی تجربه داره با عمل انجام داده 

میکن خطر مرگ داره راسته واقعااا??

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای منم دلم میخواد انجام بدم اصلا چاق نیستم ولی شکم و پهلو دارم از بعد زایمان وافتادگی پوست شکم 

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

عمل پر ریسکیه 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

هر عملی خطر مرگ داره

چند تا از اطرافیان من انجام دادن مشکلی براشون پیش نیومده

یکیشون اول اسلیو انجام داد بعد عمل بینی بعد پیکر تراشی همه توی شش ماه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
یه سوال بپرسماونایی که پیکر تراشی میکنن چه طور میخوابن ؟ مگه سینه و باسن و شکم و پهلو زخم نیست ؟ 😐� ...

سینه کاری ندارن پیکر تراشی فقط لیپو چربی پهلو شکم هس و تزریق به باسن اگه ابدو انجام بدن مثل سزارین هس تقریبا 

وای منم دلم میخواد انجام بدم اصلا چاق نیستم ولی شکم و پهلو دارم از بعد زایمان وافتادگی پوست شکم

دقیقا منم بارپوست شل شکم افتادگی جای سزارین مشکل دارم 

هر عملی خطر مرگ دارهچند تا از اطرافیان من انجام دادن مشکلی براشون پیش نیومدهیکیشون اول اسلیو انجام د ...

میگن بستگی به پزشک داره و بیمارستان 

کلینیک خطر مرگ داره 

اما از بس شنیدم ترسیدم با ورزش هم همه جام لاغر میشه نمیخام 

هر عملی خطر مرگ دارهچند تا از اطرافیان من انجام دادن مشکلی براشون پیش نیومدهیکیشون اول اسلیو انجام د ...

بنظرتون انجام ندم؟؟

میدونی پیش کی انجام داده

میگن بستگی به پزشک داره و بیمارستان کلینیک خطر مرگ داره اما از بس شنیدم ترسیدم با ورزش هم همه جام لا ...

یکیشون شیراز عمل کرده یکی تهران یکی هم اهولز 

دلی همه راصی بودن 

دیگه هر عملی خطراتی داره

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
بنظرتون انجام ندم؟؟میدونی پیش کی انجام داده

خواستید براتون میپرسم