2777
2789
عنوان

کسایی که خوب ژله درست می کنند چند تا سوال دارم 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 41 پست
من اینجا کیوی مجبور کردم ببنده 😅

ماشالا بهتون عزیزممممممم

یک ذره کدبانوییتو بده به من😂

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه الوورا با طالبی قاطی نکن چند رنگ درست کنهمه میوها اوکین بجز کیوی و اناناس قبلش بزار تو شیره شک ...

مرسی از توضیحت

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
خیلی از ژله آلوئه ورا بدم میاد🥲🥲🥲مزه دارو میده یبار درست کردم اصلا خوشم نیومد خیلی بده

با میوه های دیگه درست می کنن که اونا دیده شن چون الوورا شفافه

وگرنه عادی منم خوشم نمیاد

روش نوشته

مرسی گلمماز زحمتت

با میوه های دیگه درست می کنن که اونا دیده شن چون الوورا شفافهوگرنه عادی منم خوشم نمیاد

منم قاطی درست کردم با چند رنگ دیگه 

انقدر که این بد بود بقیه ژله هامم بودی بد گرفته بودن همشون مزه دارو میدادن 😏🥲

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»

منم قاطی درست کردم با چند رنگ دیگه انقدر که این بد بود بقیه ژله هامم بودی بد گرفته بودن همشون مزه دا ...

چون جدا باید می گرفتن هر کدوم 

من لایه پایین بیسکوییت خرد کردم ریختم روش فرنی بالاش ژله انار الان بسته ان شالله واسه فرداشب

روشم از این شکلات قلبی خوراکی ریزززز خریدم تزیین کنم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
من لایه پایین بیسکوییت خرد کردم ریختم روش فرنی بالاش ژله انار الان بسته ان شالله واسه فرداشبروشم از ...

شما از الان درست کردید ؟ بد نمیشه که زیاد بمونه یخچال نه؟

شما از الان درست کردید ؟ بد نمیشه که زیاد بمونه یخچال نه؟

خب چاره ای ندارم فردا نیستم

ن من تولد هاهم همین کارو میکنم چون روزش در گیر غذا اینام

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...