2777
2789
عنوان

سوالی ک شوهرم همش می‌پرسه 😑😑😑تازه چند ماهه عقد کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 69 پست
چرا ذوق کردن خوبه که😍من گاهی ناراحت میشم که نمیتونم نشونش بدم😂

اره ذوق زدگیش خوبه 

اما بقیه احساسات نه 

مثلا اگه توی یه مکانی باشم که گریم بیاد یا ناراحت باشم 

انقددددد سختمه که جلوی خودمو بگیرم 

انقد بهم فشار میاد که سر درد میگیرم 

تو اینجور موارد خیلی بده 

میخوای برات کلاس بذارم؟😃

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو تولدم یجوری سورپرایز شدم مثل دیوونه ها🤣🤣

وای منم تولدم همیشه از کادویی که همسرم میده ذوق میکنم🤤😂سال پیش برای تولدم ساعت خرید 

ساعت خودمو دزد زد خونمون برد با پول عیدی بابام خریده بودم انقدر غصه خوردم حد نداشت ولی هیچوقت نگفتم ساعتم حیف شد جلو همسرم

اونم اون زمان بی پول بود نمیدونم چطور رفت یه ساعت گرونتر و خوشگلتر خرید برام🥺🥺تو زمان دوستیمون یه ماگ واسم سفارش داده بود اونموقع عاشق صورتی بودم و از آبی هم خوشم میومد

زمینش صورتی با گل آبی روش نوشته خاتون🥺🥲همیشه بهم میگفت خاتون 

الانم نگاش میکنم بعد چهارسال ذوق میکنم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

عزیزممم😍😍عشقتون پایدار❤️❤️

قربونت برممم😚🧡🧡🧡

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

عزیزم❤️آره منم وقتی میخوام گریه کنم دوس ندارم کسی اشکامو ببینه

منم همینجور🥲❤

مادربزرگم که فوت شده بود من شهر خودمون نبودم و توی مترو بودم که بهم خبر دادن 

واای خدا میدونه چه لحظه بدی بود توی اون شلوغی اصلا کنترل اشکام رو نداشتم 

همه یه جوری نگام میکردن فکر میکردن شکست عشقی خوردم😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

منم همینجور🥲❤مادربزرگم که فوت شده بود من شهر خودمون نبودم و توی مترو بودم که بهم خبر دادن واای خدا ...

خدارحمتش کنه

کلا من تو جمع دوستامم نمیتونم 

اونا همشون برونگرا ولی من درونگرا

اصلا یه وضعی🤦🏻‍♀️😂

خدارحمتش کنهکلا من تو جمع دوستامم نمیتونم اونا همشون برونگرا ولی من درونگرااصلا یه وضعی🤦🏻‍♀️😂

ممنون عزیزم 

اخی😂🤦‍♀️