2777
2789
عنوان

بیاید ببینید فقط نامزدم چی بهم گفت عکس چت

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 123 پست
نه بخدا عزیزم هیچی نگفتم. من ۵ ساله دارم کنایه های ایشون رو تحمل میکنم . دیروز گفتم بزار جلوش دربیام ...

مثلا چه اپشنی داره 

چطور ممکمه یه رابطه طی۵سال به جایی ختم نشه ؟

میخوای یه ۵سال دیگم عمرتو بزار بره این بشه ۱۰سال 

بعد خودش بپره بره با اونی که خانوادش گفتن ازدواج میکنه 

تو میمونی ۱۰سال جوونی به باد رفته

کاربر پسر هستم 
سوادش و سنش چقده ؟اصلا معلوم نیست چی میگه حرف زدن کلا بلد نیست انگار ...ولی معلومه قصدش ازدواج نیست

نزدیک ۴۰ هست. سوادش هم تحصیلات دانشگاهی.

آدم بیسوادی نیست ولی همیشه با نیش و کنایه بهم حرف میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه هم دارین؟؟؟؟ 

عمرتو به فنا دادی فقط

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

عزیزم چقدر ساده هستی مشخصه اصلا یک درصد هم بهت برای ازدواج فکر نمیکنه من از اون دسته خانمهای روشن فکر نیستم بگم آره پارتنرم دوست بودیم تموم شد و حالا می‌خوام ازدواج منطقی کنم این حرفا چرته و گول زدن خودت ببخشید که رک میگم کسی که 5 سال با دختری رابطه داره اونقدر شناختتش که بهش پیشنهاد ازدواج بده نه اینکه از سر خودش بخواد بازش کنه من خودم با شوهرم یکسال رابطه داشتیم تموم این یکسال مدام می‌گفت اجازه بده بیام خواستگاری و من میگفتم باید بشناسمت و بلاخره هم قبولش کردم الان هم 6 ساله کنار هم هستیم خداروشکر روز به روز علاقه ام بهش بیشتر میشه من جای تو بودم به جای ادامه دادم رابطه و ناراحتی و بحث سریع ارتباطمو باهاش قطع میکردم و به زندگیم می‌رسیدم تا فرصت بدم آدم خوب و عاشق وارد زندگیم بشه این که 5 سال عمرت رو گذاشتی پای یه پسر حتی به عنوان دوست دختر لازم خیلی زیاده و بهتره یه جایی این رابطه تموم بشه من که از چنین مدل پسرایی اصلا خوشم نمیاد با وقاحت تمام داره از سر خودش باز می‌کنه تورو بازم اختیار با خودته ولی به حرفام خوب فکر کن.

نزدیک ۴۰ هست. سوادش هم تحصیلات دانشگاهی.آدم بیسوادی نیست ولی همیشه با نیش و کنایه بهم حرف میزنه

تو چند سالته اسی؟ 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

نه بخدا عزیزم هیچی نگفتم. من ۵ ساله دارم کنایه های ایشون رو تحمل میکنم . دیروز گفتم بزار جلوش دربیام ...

خب چرا تحمل

با لبه بشقاب بزن تو دهنش 😐👐🏻

یعنی که چی

اگه دیدی واقعا جدی نیست بگو بای 

کاربری دست 
نزدیک ۴۰ هست. سوادش هم تحصیلات دانشگاهی.آدم بیسوادی نیست ولی همیشه با نیش و کنایه بهم حرف میزنه

شما قبلا جدا شدی؟

ایشون ۴۰سالشه هنوز اندازه بچه ۲ساله نمیتونه حرف بزنه وتصمیم بگیره

کاربر پسر هستم