2777
2789
عنوان

پولدارید یا متوسط

88 بازدید | 10 پست

اگه یه خونه و ماشین معمولی دارید،  سالی سه تا سفر باکیفیت میرید،  سالی چهار دست لباس میخرید. لبنیات،  میوه و سبزیجات و گوشت و مرغ و مغزیجات به اندازه ی کافی میخرید.  هزینه ی باشگاه یا کلاس اموزشی میپردازید و حدودا سالی پنجاه میلیون پس انداز میکنید،  متوسط هستید. اگه خیلییی کمتر یا خیلیییی بیشتر از این مقدار خرج میکنید،  متوسط نیستید ـ

میخوام بدونم چند درصد مردم ایران متوسطن. 

نظرسنجی

متوسط هستم 

ولی خب هزینه هام طبق لیستی که شما گفتید نیست

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبق این نظر سنجی پس اونا که میان پز زیر پوستی میدن چسی میان کجان

یه نظرسنجی گذاشته بودم قبلا راجب درامد. 

هشتاد درصد زده بودن درامد ماهانشون بالای پنجاه میلیونه 😐

بعد این همه مردم مینالن که مردم ایران فقیرن و...  

یه زن یا دختر که ماهی پنجاه میلیون درامدشه شاید تو تهران نتونه خوب زندگی کنه ولی تو شهرای دیگه یه زندگیه متوسط رو داره حداقل . 

نظامی ها حقوقشون خیلی پایینه.. با 30 سال سابقه کار 17و نیم.

معلم ها هم همینن با سی سال سابقه کار پونزده میگیرن. 

به نظرم اگه از پدر مادرمون خونه و ماشین بهمون برسه. 

هم زن کار کنه هم مرد رو هم ماهی چهل در بیارن و یه بچه بیشتر نداشته باشن راحت میشه زندگی کرد. 

در غیر این صورت ماهایی که خونه نداریم باید ده سال ماهی بیست میلیون فقط قصد بدیم 

معلم ها هم همینن با سی سال سابقه کار پونزده میگیرن. به نظرم اگه از پدر مادرمون خونه و ماشین بهمون بر ...

ما نیروی دریایی ارتش هستیم. خونه به دوش بودیم. 

شرایط کاری سخت و حقوق پایین. 

کل عمرم تو غربت گذشت. نه عروسی ها رفتیم. نه عقدها. 

تو تولد ها هم نبودیم. 

تو خونه های قدیمی 70 سال پیش زندگی می‌کردیم. انگار خمپاره خورده بود. 

شهر غریب .... بچه ها خونه مادربزرگ نمیدونند چیه.. 

حالا بچه های خواهرم برادرم و برادرشوهرم و... حسابی کیف کردن. 

مدرسه که نگم برات. بچه‌های من هفت تا مدرسه عوض کردن از این شهر به اون شهر. 

واقعا فشار روحی زیادی روشون بود. چون مدرسه بچه عوض میشه. تو مدرسه جدید و محله جدید. بچه های دیگه اذیت می‌کنند. دانش آموز جدید را به زور می‌پذیرند. 

خانواده ها هم سرد سرد... 

از دل برود هر آنکه از دیده برفت.. 

از نظر خودم‌متوسط.اما طبق لیست شما نیست 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
از نظر خودم‌متوسط.اما طبق لیست شما نیست

ینی میگم اگه زندگیم این حد بود متوسط بودم. 

خیلیا که اطرافمون ازدواج کردن مستاجر بودن. 

ولی من خودمو ماوسط نمیبینم با خودم میگم اکثر اطرافیانم که اول زندگی مستاجر بودن و بعد از سه چهار سال خونه خریدن.  فقیرایی بودن که الان متوسط شدن. منم امیدوارم با کارکردن تو این جامعه ی مضخرف به سطح متوسط برسم