2777
2789
عنوان

اینا نشونه ی سرطان روده اس😭❓

185 بازدید | 34 پست

(اولا ببخشید که صریح توضیح میدم)

اکثر وقتا یبوست دارم و دفع به صورت عادی و نرمال ندارم همیشه با استفاده از آب باید دفع کنم😑در طی این یکسال اخیر تو ایام قاعدگی به خصوص دو روز اول وقتی میخواستم دفع داشته باشم شکم درد شدید و وحشتناکی میگرفتم ینی دفع همراه با درد داشتم انگار به روده ها و مقعدم فشار وارد میشد اما این ماه به جز دوران قاعدگی حتی در ایام عادی ام دچار نفخ میشم و وقتی میخواد خروج باد معده اتفاق بیوفته دوباره همون درد شکمی رو دارم 

حدودا یکساله که این علائمو دارم از ترسم دکتر نرفتم هربار گوگل میزنم یه چیز جدید میاره الانم زده سرطان روده😭واقعا اینطوره؟تجربه ی مشابه دارین؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا برو دکتر احتمالا یه یبوست عادیه چرا جناییش کردی..از اب استفاده نکن احتمال ترکیدن روده زیاده

??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

سرطان روده چیه بابا 

نه 

شاید روده تحریک پذیر داری یا رژیم غذاییت جوریه که با سیستم گوارشت نمیخوره 

کاربری دست سه نفره ، کاربر اصلی دانشجوی دندون نامزدم دارم زبان و خیاطی و شیرینی پزی و چندتا چیز دیگه بلدم سوال داشتی بپرس عزیزم و اینکه میشه برای اینکه زودتر با نامزدم برم زیر یه سقف صلوات بفرستید؟من کاربر عصبی و بددهنی نیستم مگر اینکه دیگه خیلی آتیشم بزنید به شدت شیطون و شوخم، باهام راحت شوخی کنید ظرفیتم بالاست، خدای سوتی دادنم ،یه موقعا کارایی میکنم که هرگز یه ادم عاقل انجام نمیده😬😭🤣؛ کاربر دوم هیجده سالمه دانشجوی ژنتیکم یکیو دوست دارم اگه میشه برای به هم رسیدنمون دعا کن مهربون من خیلی شیطونم اگه جایی باهاتون شوخی کردم ناراحت نشید عاشق تاپیک عکس و تاپیک های فانم همینطور خوراکی اگه راجع به چیزی اطلاع داشته باشم میگم نداشته باشم حرف خاصی نمیزنم و اگه جوابتونو ندادم یا نمیخوام راجع به موضوعی حرف بزنم یا نمیخوام با شما همکلام بشم لجبازم هستم اگه جایی لج کردم تاپیک رو قفل کنید [ممنون] تا الان کاربر اصلی به جام تاپیک میزد از این به بعد خودم میزنم :>> کاربری سوم خیلی کم میام روی کاربری و توی سایت عاشق موزیک و نقاشیم همین 

وا این کارا چیه سیسی برو دکتر هیچیت نیست باور کن😐

همسر رسمی کیم هانبین متاهل و متعهد✨️هانبینم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍