2777
2789
عنوان

چرا شب یلدا رو اینطوری کردیم

317 بازدید | 34 پست

شب یلدا باید طوری باشه که همه بتونن دور هم باشن 

همه خوش بگذرونن 

هیچ کس حسرت نخوره 

ولی الان طوری شده 

گل آرایی میوه آرایی نمی‌دونم چی آرایی 

بسته دیگه چرا همه چیو انقد سخت کردیم 

چرا کاری کردیم وقتی یکی توان کردن اینکارو نداره 

فکر کنه دیگه نمیتونه خوش بگذرونه نمیتونه شاد باشه 

یلدا یعنی دور هم باشیم و شاد باشیم 

ازتون هم خواهش میکنم انقد عکس استوری نکنین که بقیه حسرت بخورن شما از زندگی بقیه خبر ندارین😘😘😘😘😘

یه عده گند زدن به مناسبتا فقط برای حسادت و چشم در اوردن بقیه اینکارو میکنن منکه سادگی و صفا و خنده های از ته دل رو با سفره نون پنیر دور همی ترجیح میدم به این نمایش های ساختگی پر از انرژی منفی و دورو بازی ها

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بقیه میتونن گوشیو ببندن و نگا نکنن تا حسرت نخورن

مام هیچ مراسمی نداریم دلیل نمیشه پاشم بگم هیچکس هیچ عکسی نزاره به من برمیخوره:/ 

چه منطق مزخرفی دارین

منطق ام خوب چیزیه ، استفاده کنید!

شب چله ک من قدیم خونه نامان بزرگم جمع میشدیم 

انار ساده 

اجیل اونم بابابزرگم شور بو میداد 

هندونه ک اکثر وقتا خراب بود😄

شیرینی یا کیک

توت و گردو باهم میکوبیدندو مث شیرینی میشد میخوردیم 

یادش بخیر

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
بقیه میتونن گوشیو ببندن و نگا نکنن تا حسرت نخورنمام هیچ مراسمی نداریم دلیل نمیشه پاشم بگم هیچکس هیچ ...

والا من ی لحظه میرم اینستا، برای شغلم ایده بگیرم، ولی این فضای مسموم شده پر از ادا و اصول و جشنای مسخره این و اون، ما به اونا کار نداریم، اونا ولمون نمیکنن که کلا اینستا و فضای مجازی شده مسخره بازی😑یکیم حرف حق میزنه خواهششااااا توجیهای الکی نداشته باشیم