2777
2789

اول خودم 

سال گذشته افسردگی داشتم با یه لجن سمی تو رابطه بودم

سست عنصر بودم اضافه وزن داشتم پوستم وموهام افتضاح بود تو یه محیط کار سمی بودم درس نمیخوندم

امسال از کارم استعفا دادم

آرایش میکنم حرفه ای 

درس میخونم متوسط

لاغر شدم ۱۳کیلو🙆🏻‍♀️

موهام خیلی جینگول شده🤣

شنا کار میکنم نیمه حرفه ای 

و یک عدد سینگل شاد هستم

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پارسال داداشم بود ولی امسال دیگه نیست😭

یه سال یلدا خواهرم به دنیا اومد

سال بعدش بابا بزرگم رفت

امسال مامان بهترین دوستم رفت

گردش ایام وحشتناکه

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

پارسال خونه بودیم و به نسبت روحیه بهتر 

امسال خونه مادربزرگ و روحیه خراب تر ولی امیدوارم بهتر بشم و خونه اجاره کنیم و از خونه مادر بزرگم بریم تا تکلیف خونه خودمون روشن بشه 

مجردم 

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

مال ما زمین تا آسمون فرق کردهپارسال ورشکست نشده بودیم داشتیم با آرامش زندگی میکردیم ماشینمونم تازه م ...

سال بعد حتما عالی میشه نگران نباش

پارسال خونه بودیم و به نسبت روحیه بهتر امسال خونه مادربزرگ و روحیه خراب تر ولی امیدوارم بهتر بشم و خ ...

اگر خدا بخواد 💚

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

پارسال خونه بودیم و به نسبت روحیه بهتر امسال خونه مادربزرگ و روحیه خراب تر ولی امیدوارم بهتر بشم و خ ...

بلاتکلیفی خیلی بده

اگه حل شده یعنی تو بردی

حل شده:)

خدا میدونه چقدر سرش اذیت شدم چهار ماه درگیر مسخ بودم با شدت زیاد و بعد از اون کمتر شد اما کامل از بین نرفت 

مهم اینه که خیلی کم شده و اگه استرس نگیرم خوبم

بله