2777
2789
عنوان

تاکید میکنم فقط مذهبیا بیان فقط مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 34 پست

من اصولا نمیتونم "ترین" بین ائمه انتخاب کنم 

ولی یه ارادت خاصی به آقا امام رضا دارم از بچگی😍 

جدیدا به خاطر یه موضوعی به حضرت ام البنین توسل کردم ان شاءالله جواب بگیرم 😃😍

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امامان همه مظلوم بودن هرکدوم به یه نحوی،امام حسین از اونجا که حتی بعداز شهادت به پیکرشون هم بی حرمتی شد و به خونوادشون که خیلی مظلوم بودن،امام حسن هم که خودت گفتی.تازه یه جا میگن امام حسین بازم تازنده بودن کسی سمت ناموسشون نمیرفت اما حضرت علی علیه السلام چی که جلوی چشمش فاطمه ی زهرا رو کتک زدن،،،،و بقیه ی ائمه هم هرکدوم بسیار مظلوم بودن و وقتی روایتهارو درموردشون میخونی متوجه میشی.توسل شما هم که بد نیست اونم به امام حسن با اونهمه غربت

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

منم مجردم ولی هر کس به دلش یه امام میافته که برای ازدواجش دعا کنه من زیاد دیدم میگن امام رضا گره ی ازدواج رو زود باز میکنه ولی من در حال حاظر مدام دارم به یکی دیگه از اهل بیت توسل میکنم قلبم به اون سمت متمایله 

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

امام ها مظلوم نیستن امام حسین رفت جنگید درس ازادگی بده

مظلوم یعنی کسی که بهش ظلم شده،امام حسین هم مورد ظلم واقع شدن.درسته راضی به رضای خدا بودن اما از ظلم بنی امیه چیزی کم نمیکنه

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
امام ها مظلوم نیستن امام حسین رفت جنگید درس ازادگی بده

چرا نیستن ؟مظلوم هستن ولی مظلوم مقتدر ، کسی که کائنات به خاطر اونها آفریده شده،  جانشین خدا روی زمین هست ، بعد حتی توی خونه ی خودش و قوم خودش شناخته نشه ، اطاعت نشه ، همراهی نشه ، مظلوم نیست ؟

به نظر مظلوم ترینشون امام زمان هستن که توی این چندین سال ۳۱۳ تا آدم درست درمون پیدا نشده بشه یاراشون

عزیزم این استدلال درستی نیست 

ما اینهمه شهدا داشتیم یعنی بین اونا ۳۱۳ نفر نبوده؟

شرایط دیگه ظهور محیا نیست.

کاربری سال1399:)

من برای یه چیزی به امام حسن توسل کردم؛ حاجتم رو دادن. انقدر کریمن دست رد به سینه ی آدم نمیزنن💚💚

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
من برای یه چیزی به امام حسن توسل کردم؛ حاجتم رو دادن. انقدر کریمن دست رد به سینه ی آدم نمیزنن💚💚

مگه میشه به ما دست رد بزنن 

همیشه اون روایت مرد شامی یادم می افته یه جوری میشم همون مردی که میرسه به امام حسن و کلی ناسزا به ایشون میگن اما امام درجوابش میگه شما مسافرید اگه گرسنه ای بهت غذا میدیم اگر خسته  ای جا میدیم اگر .... 🥰

من اصولا نمیتونم "ترین" بین ائمه انتخاب کنم ولی یه ارادت خاصی به آقا امام رضا دارم از بچگی😍 جدیدا ب ...

درسته عزیزم ترین شاید جالبش نباشه ولی هر کی انگار با یکی اروم میشه منم عاشق امام رضام اسمش میاد تنم مور مور میشه 

مظلوم یعنی کسی که بهش ظلم شده،امام حسین هم مورد ظلم واقع شدن.درسته راضی به رضای خدا بودن اما از ظلم ...

مظلوم برای کسی یه نفر بهش ظلم کنه ولی اون هیچ کاری نکنه ولی  امام حسین رفته جنگیده اسمش مظلومیت نیست